Šta sve može da se sanja u apartmanu od 35.000 dolara za noć?

0
3785

Apartman od 35000 dolara za nocVodeći ljudi hotela „Four Seasons“ u Njujorku računali su na to da dobar san nema cenu! S toga, noćenje u apartmanu „Vorner Penthaus” (Warner Penthouse) košta ništa manje do 35.000 dolara.

Apartman se prostire na 400 kvadratnih metara i sastoji se od spavaće sobe s kupatilom, dnevnog boravka i biblioteke, kao i sobe za presvlačenje, doručkovanje, šminkanje i meditaciju. Spavaća soba je opremljena „king-sajz” krevetom sa švedskim dušekom ručne izrade, koji košta 60.000 dolara, dok je baldahin prekriven tajlandskom svilom u koju su utkane niti 22-karatnog zlata. Zidovi apartmana ukrašeni su sedefom i poludragim kamenjem ili su presvučeni mekom telećom kožom. Penthaus ima i najveća staklena klizna vrata koja su ikada napravljena. Za potpuno uživanje tu su i originalne umetničke slike i skulpture, ali i batler koji je gostu na usluzi 24 sata. Iz penthausa, takođe, možete da telefonirate bilo gde u svetu i da razgovarate koliko god vam drago, jer je svaki poziv uključen u cenu. Do apartmana stižete jednim od tri lifta koji vam stoje na raspolaganju i koji se otvaraju posebnim ključem. Ako ste naumili da se prošetate ili da odete u kupovinu, možete da koristite usluge hotelskog voznog parka. Šofer će vas, po želji u „rolsrojsu” i „majbahu” odvesti na traženu destinaciju.

Međutim, i pored svog tog luksuza postoje određena ograničenja. U apartmanu mogu da odsedaju najviše dve osobe s detetom ili tri odrasle osobe.

SHARE
Prethodni tekstIN Hotel, Novi Beograd, Srbija
Sledeći tekstIndustrija i trendovi – Stvari se polako pokreću
Avatar
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.