Splendid Conference & Spa Resort, Bečići – ROBERTO KAVALI U HOTELU SPLENDID

Splendid Conference & Spa Resort, Bečići

0
1604
Roberto Cavalli in Splendid hotel 02

Roberto Cavalli in Splendid hotelSvjetski modni mag Roberto Kavali odsjeo je u hotelu Splendid kako bi pripremio reviju kojom se prvi put predstavio crnogorskoj publici – ispred zidina starog grada Budva. Nakon što je 8. juna doputovao privatnim avionom na tivatski aerodrom, hotel Splendid odabrao je za svoju radnu bazu i mjesto gdje će se relaksirati pred važan nastup.

Pripremajući se za veliki spektakl, modni mag se najviše odmarao pored bazena hotela Splendid, a od bogate gastro i eno ponude hotela najviše je uživao u specijalitetima Japanskog restorana Promenada. Za to vrijeme brojne manekenke su se užurbano pripremale u kongresnom centru hotela zajedno sa timom frizera, šminkera koji su specijalno angažovani za tu priliku.

Hotel Splendid je pripremio i kompletno posluženje za ručak koji je nakon press konferencije održan u „Dukljanskim vrtovima”, dan uoči revije.

Miljenik svjetskih filmskih, muzičkih i zvijezda modne piste, Roberto Kavali je u Budvi prvi put predstavio dvije kolekcije: „Woman’s collection Roberto Cavalli in Splendid hotel 02Spring/Summer 2013″ i „Red Carpet Retrospective”.

Kavalijeve kreacije nosile su crnogorske manekenke, a pored kolekcije za proljeće/ljeto, predstavljena je i retrospektiva najljepših Kavalijevih haljina koje su krasile crvene tepihe širom svijeta.

Diskretno, kao i uvijek, hotel Splendid je modnom magu pružio sve uslove za odmor i pripremu tako važnog događaja, na čemu je gost bio veoma zahvalan.


* Kompanija „Montenegro Stars Hotel Group” ove godine proslavlja 10 godina uspešnog poslovanja. Osnovana je 2003. godine i predstavlja hotelsko preduzeće koje je vlasnik i upravlja hotelima Splendid, Montenegro i Blue Star na Budvanskoj rivijeri, u Crnoj Gori.

* Smješten na samoj obali prozirnog Jadranskog mora u Bečićima, Hotel Splendid Conference & SPA Resort čini izuzetan spoj prirodnih ljepota sa prefinjenim komforom. U nastojanju da stvori utočište koje će odslikavati ljepotu Crne Gore, nijedan detalj nije prepušten slučaju. Od živopisnih vrtova i njegovanih travnjaka, do elegantnog ulaza i prijatnog prostora recepcije, vaša čula će uživati dok se pred njima razotkriva sjaj velelepnog Splendida.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.