S.A.B. International – KONGRES U RIMU – PODRŠKA OD PRVOG DO POSLEDNJEG DANA

S.A.B. International

0
3751
S.A.B. International - Kongres u Rimu 03

S.A.B. International - Kongres u RimuZa organizovana putovanja na stručan kongres, veoma je bitan izbor pravog partnera – agencije, na čiji profesionalizam i stručnost organizatori mogu da se oslone.

Za putovanje u Rim, 90 zdravstvenih radnika (fizijatara, reumatologa i ortopeda) iz Srbije i iz Crne Gore je svoje poverenje ukazalo agenciji S.A.B. International.

Agencija je pružila svoj maksimum i pored organizacije samog putovanja i turističkog programa u slobodno vreme, S.A.B. International je bio podrška u svakom smislu učesnicima kongresa od prvog do poslednjeg dana. Da bi učesnici mogli da iskoriste vreme S.A.B. International - Kongres u Rimu 02do otvaranja kongresa da se pripreme, odmore i razmene prve utiske, predstavnik agencije se pobrinuo za prethodno preuzimanje kongresnog materijala i distribuciju istog po dolasku grupe u hotel.

Tokom boravka u Rimu putnici su imali priliku da se za nekoliko dana trajanja kongresa u slobodno vreme upoznaju sa znamenitostima, istorijom i mnogim interesantnim sadržajima večnog grada. Nezaobilazne atrakcije panoramskog razgledanja su bile Koloseum, Rimski forumi, Trajanova pijaca, S.A.B. International - Kongres u Rimu 03Kapitol, Pjaca Venecija, Pjaca Republika, Barberinijeve fontane, Via Veneto, Park Borgeze i Pjaca del Popolo. Najveću pažnju svakako je privukla poseta Vatikanu – vatikanskim muzejima, Sikstinskoj kapeli i Bazilici Sv. Petra, mada ni veličanstveni vrtovi vile D’Este sa mističnim fontanama nisu prošli bez iskrenog oduševljenja putnika italijanskom renesansom.

Svesni da su vrhunac putovanja uspomene koje nastaju na najznačajnijim mestima, agencija pažljivo bira turističkog vodiča prema strukturi i interesovanjima putnika, što uz enciklopedijsko znanje i harizmu garantuje vrhunsko uživanje.

Sledeće godine, sa još većim entuzijazmom Agencija se priprema za svetski kongres osteoporoze i osteoartritisa ESCEO u Sevilji kao i za druge kongrese medicine i farmacije.

***

Odlična organizacija, pažljivo osmišljeno i izuzetna poslovnost od prvog kontakta. Socijalne aktivnosti uz interpretaciju Den Braunovog dela Anđeli i demoni od strane turističkog vodiča – neprocenjivo!

Prof. Dr Miroslav Milankov i Prof. Dr Olgica Milankov

***

Retko kada sam u dosadašnjem radu imao priliku da prepoznam profesionalizam kod partnera u svim fazama saradnje.

Dr Vladimir Krstić

***

Prava kongresna podrška uz kvalitetno animiranje u slobodno vreme, mlad i požrtvovan tim agencije bio je besprekoran u realizaciji putovanja!

Dr Hadi Mansouri

***

Agencija S.A.B. je zaista mislila o brojnim detaljima našeg puta, ljubaznost, poslovnost i posvećenost su ostavili najjači utisak. Znam preko koga ću putovati na buduće kongrese.

Prim. Dr Biljana Marjanović

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.