Novembar 2018. godine protekao je u znaku SEEbtm Party-ja koji je po sedmi put zaredom okupio predstavnike hotela, hotelskih lanaca, event prostora i kongresnih centara, agencija i kompanija koje su organizatori događaja, kao i ostale stejkholdere i uticajne ljude iz industrije.

U organizaciji portala Kongresniturizam , kompanije Merc i magazina SEEbtm, okupljanje kongresne industrije regiona bilo je 15. novembra 2018., već tradicionalno, u restoranu Kalemegdanska terasa u Beogradu, a samom događaju prisustvovalo je oko 250 ljudi.

Zid za fotografisanje i ovog puta bio je od drvenih paleta i originalno dekorisan – prepoznatljivim 3D logom portala Kongresniturizam i SEEbtm magazina, najavljujući još
jednu dodelu SEEbtm Awards priznanja. Lampice i ručno pravljeni papirni cvetovi, različitih veličina, od kojih su neki bili i prečnika 40 cm i u korporativnim bojama – zlatnoj, teget, beloj i crnoj, savršeno su se slagali sa pozadinom drveta i dodatno su naglasili ono što je trebalo da bude upečatljivo, te je ono bilo mesto gde su svi gosti želeli da se slikaju. U skladu sa bojama cvetova, u plavoj i zlatnoj, u toku večeri gostima su posluživani brendirani kolačići sudbine sa motivacijskim porukama. Među porukama bilo je i onih koje su šaljive prirode, što je izmamilo osmehe gostiju.

A kako se na prethodnom SEEbtm Party-ju gostima dopalo fotografisanje polaroidom, s obzirom na to da smo u digitalnom dobu i retko kada imamo pravu fotografiju kao uspomenu, i ovaj put su hostese slikale prisutne, i na instant fotografije lepile nalepnicu sa
odgovarajućim hashtagovima – #SEEbtmParty, #Kongresniturizam i #SEEbtmAwards. Za odličnu atmosferu, pored domaćina, pobrinuo se bend Balkan Ekspres, a zabava je potrajala do kasnih večernjih sati.

Budi ono što želiš da vidiš kod drugih

I ove godine nezaobilazni deo SEEbtm Party-ja bio je humanitarnog karaktera, kroz društveno odgovorne aktivnosti – donatorsko veče. Celokupan iznos, koji je skupljen kroz simbolične ulaznice za događaj i donaciju samih organizatora, ubačen je u donatorsku kutiju Fondacijie Novak Đoković, čiji je glavni cilj edukacija dece od tri i po i pet i po godina koja nemaju mogućnosti da pohađaju predškolsko obrazovanje. Oni, kao i organizatori SEEbtm Party-ja, veruju da
svako dete može da postane šampion ukoliko mu se pruži dovoljno pažnje, podrške i ljubavi.

Odnos prema detetu u ovom periodu može da odigra ključnu ulogu u ostvarivanju njegovog potencijala. Na samom događaju, ispred Fondacije Novak Đoković, bio je prisutan Marko Kovačević, Project Manager, koji se obratio prisutnima i organizatoru i u svom obraćanju zahvalio se svima koji su „kupovinom“ ulaznice pomogli rad Fondacije.

Svaki gost je na izlasku od hostese dobio poklon kesu u kojoj se nalazio poslednji broj SEEbtm magazina, bedž sa univerzalnom porukom o važnosti doniranja, bookmarker sa istim motivom. A kako je tema tog broja SEEbtm magazina bila društveno odgovorne aktivnosti, organizatori su za goste poručili posebne olovke koje simolično predstavljaju kako mali koraci vode ka velikim stvarima, odnosno kako se seme pažnje, ljubavi ili dobrote,
koje nekome ukažemo, višestruko vraća. Konkretno, u ovim specijalnim olovkama se nalazi
seme lavande, i kada se olovka „potroši”, zabode se u saksiju, u zemlju i uz zalivanje nakon nedelju dana iznikne seme.

A šta o SEEbtm Party-ju, organizaciji i atmosferi kažu gosti, pročitajte u redovima koji slede…

Pavlica Papović, MPC Holding

Prvi put sam prisustvovala SEEbtm party-ju, ali neću reći da sam prijatno iznenađena dobrom organizacijom, jer dobra organizacija više nije iznenađenje kad je u pitanju Kongresniturizam. Izbor prostora, posluženja i muzike je bio apsolutno vrhunski. Posebno zadovoljstvo mi je pružila lista nagrađenih, jer, s obzirom na to da sam bila član žirija, uverila sam se da imam mnogo istomišljenika među onima koji su glasali. Čestitam na kvalitetnom poslu koju obavljate i samo tako nastavite!

Ivana Živkov, Galileo Adriatic

Koristim ovu priliku da vam se zahvalim za divnu zabavu. Želela bih da čestitam timu portala
Kongresniturizam i magazina SEEbtm za dobro organizovanu zabavu, zaista sam uživala u svim prezentacijama kao i hrani i muzici. Hvala i na fotografijama, kao i svemu što ste učinili kako bismo se osećali prijatno.

Dijana Pateros, ProCredit Bank

Kraj godine zapamtiću i po odličnom party-ju koju je organizovao tim SEEbtm magazina i portala Kongresniturizam. Konceptualno osmišljeno do najsitnijih pojedinosti, izuzetno prijatna atmosfera, sve ono što čini jednu zabavu uspešnom našlo se na istom mestu. Kao neko ko se bavi organizacijom korporativnih proslava i tim bildinga, veoma dobro znam koliko je zahtevno imati sve pod kontrolom, biti inovativan, kreativan i gostima ponuditi novo iskustvo i najvažnije – inspiraciju za buduće poduhvate. Ovaj tim je u svemu tome uspeo te novembarske večeri na Kalemegdanskoj terasi. Sve čestitke na tome! Posebno bih izdvojila humanitarni aspekt ovog događaja i pomoć koju su gosti kroz donaciju pružili radu Fondacije Novak Ðoković. Ovaj način podizanja svesti i društvene odgovornosti trebalo bi da postane praksa na događajima ove vrste – samo zajedno možemo da učinimo velika dela!

Sanja Poposka, Exor Eti d.o.o.

Što se SEEbtm Party-ja tiče, imamo samo reči hvale. Domaćini su nas srdačno dočekali,
hostese su bile naročito ljubazne, organizacija je bila odlična. Uživali smo u odličnoj muzici i
opuštenoj atmosferi. Pored novih kontakata koje smo ostvarili, sreli smo i stare poznanike, što nam je naročito bilo drago. A posebno zadovoljstvo nam je bilo upoznati sve vas, sa kojima smo imali priliku samo elektronskim putem da komuniciramo.

Neferteta Krstić, SEVOI Grupa

Bila mi je velika čast i zadovoljstvo po prvi put biti član stručnog žirija za SEEbtm Awards.
Fantastična proslava na tradicionalno dobrom mestu kojoj se uvek rado odazovemo. Radujemo se sledećem viđanju! Hvala još jednom na ukazanom poverenju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.