SAINT TEN Hotel otvara svoja vrata u Septembru

Hotel

0
2901
Hotel SAINT TEN - meeting room
Hotel SAINT TEN - meeting room

Dugo očekivani boutique hotel SAINT TEN otvara svoja vrata u Septembru!

Mamas corner beauty and kids bar

Lociran u ulici Svetog Save 10 u srcu Vračara, hotel kao spomenik kulture grada Beograda poštuje istorijsko nasleđe i šarm koji stara zgrada nosi. Fasada hotela predstavlja spoj modernog i tradicionalnog sarma, a sam dizajn i koncept hotela se ogleda u besprekornim detaljima.

Oslikavajući luksuz Vračara svih 54 soba i apartmana, predstavlja savršen spoj tradicionalnog šika i modernog dizajna. Sobe sadrže elemente kao što su drveni podovi, ručno pravljen i jedinstven nameštaj, kupatila obložena prirodnim kamenom, i izuzetan komfor i luksuz kako u enterijeru tako i u samoj opremeljenosti hotela.

Hotel raspolaže i sa 5 sala za sastanke namenjenih visokim zahtevima beogradske poslovne klijentele.

Konferencijske sale pružaju mogućnost spajanja i odvajanja istih a opremljene su najsavremenijom tehnologijom kao sto su plafonski projektori, interaktivne table, video-conference-ing itd.

Na 6. spratu hotela se nalazi i multifunkcionalna soba sa terasom kao kreativna alternativa za koktele, sastanke, privatne večere i događaje za one najzahtevnije goste.

SAINT TEN Hotel krasi i SANCTUS restoran, pazljivo osmisljen da zadovolji ukus i najvećih esteta, čiji meni je inspirisan lokalnim specijalitetima u fuziji sa internacionalnim klasicima.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.