PROCREDIT BANKA – DOBROM KOMUNIKACIJOM DO USPEŠNOG DOGAĐAJA

0
638

ProCredit Bank event 01Svoja iskustva u organizaciji mnogobrojnih događaja, predstavnici ProCredit banke podelili su sa nama u ovom broju magazina SEEbtm.

1. Nakon događaja koji ste organizovali, šta obično doprinosi tome da budete zadovoljni organizacijom i smatrate da je događaj prošao uspešno?

Na osnovu našeg dosadašnjeg iskustva, može se reći da za uspešnu organizaciju svakog događaja ili skupa postoji nekoliko najvažnijih preduslova. Tu se u prvom redu radi o detaljnom poštovanju dogovora sa hotelom koji obezbeđuje smeštaj za učesnike, ali i ostale usluge poput korišćenja konferencijske sale, korišćenja računara, interneta i slično. Takođe, tu je svakako kvalitet usluge (ujednačeni standard soba kako se, na primer, ne bi desilo da su neki od gostiju smešteni u sobama sa klimom, a drugi u sobama bez klime, itd.), fleksibilnost i spremnost da se u kratkom roku odgovori na specifične, iznenadne ili dodatne zahteve.

Od velikog značaja za uspeh svake organizacije je i stalna komunikacija i spremnost na dogovor. Iz tog razloga, važno je da uvek postoji konkretna kontakt osoba/predstavnik hotela koji je na raspolaganju za sve konsultacije, dogovore i eventualne izmene tokom boravka.

2. Da li vršite ispitivanje zadovoljstva učesnika na događajima koje organizujete i na osnovu toga vršite krajnju ocenu uspešnosti samog događaja?

Ispitivanje zadovoljstva i otvoren razgovor o svim aspektima događaja je sastavni i nezaobilazni deo naših aktivnosti. Razlog tome je krajnje jednostavan i razumljiv. Naime, zahvaljujući ovim razgovorima nama se pruža prilika da sagledamo različita iskustva učesnika i sumiramo njihove utiske, kao i da na osnovu svega toga izvedemo pouzdane zaključke šta je i na koji način urađeno, ali i šta je ono što bi narednog puta trebalo unaprediti ili uraditi na drugačiji način.

3. Pri izboru lokacije i hotela, koliko Vam je bitna preporuka nekogProCredit Bank event 02 zadovoljnog partnera ili klijenta da bi se odlučili za tu konkretnu lokaciju/hotel?

Prethodna iskustva klijenta i partnera i njihove eventualne sugestije i preporuke su uvek od velikog značaja pri donošenju odluke o mestu na kom ćemo organizovati određeni događaj ili skup. Iz tog razloga, uvek se trudimo da prikupimo što više takvih informacija.

4. Koji su najčešći propusti od strane hotela a koji direktno mogu da utiču na to da više ne koristite njihove usluge?

Najčešći propust sa kojim smo se dosad susretali je nedovoljan broj smeštajnih kapaciteta, neujednačeni kvalitet smeštaja i nedovoljno kvalitetna ponuda u restoranima.

5. Nakon realizovanog događaja šta je ono što Vam ostaje u pamćenju kao glavni utisak, a vezano za usluge hotela?

U pitanju su ljubaznost osoblja, kao i spremnost da se u kratkom vremenskom roku i na najadekvatniji način odgovori na sve naše zahteve.

ProCredit Bank event 036. Možete li nam navesti primer nekog događaja koji smatrate da je bio među najuspešnije organizovanim i kojim ste bili naročito zadovoljni?

ProCredit banka svake godine organizuje veliki broj različitih događaja i okupljanja. Najveći broj tih događaja je posvećen našim klijentima i ima edukativan ili promotivan karakter. Neki od najuspešnijih događaja te vrste koje smo do sad organizovali su svakako bili edukativni seminari za klijente koje smo osim u Beogradu, organizovali i u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Subotici, kao i tradicionalna dodela naših priznanja za najuspešnija mala i srednja preduzeća i preduzetnike ProBiznis Lider i najuspešnije poljoprivrednike ProAgro Lider.

Takođe, organizacija sportskog vikenda koji je posvećen našim zaposlenima, svake godine predstavlja poseban izazov. Radi se okvirno o 800 zaposlenih banke koji se tokom jednog vikenda takmiče u sportskim igrama ali pre svega bliže upoznaju u cilju postizanja još bolje radne atmosfere nakon povratka na radna mesta. Lokacija događaja se svake godine menja i tako je prošle godine sportski vikend organizovan na Kopaoniku a ove godine u Portorožu u Sloveniji.

Aspekti organizacije kojima smo bili najzadovoljniji su kvalitet kompletne usluge, izuzetna fleksibilnost i spremnost da nam se po bilo kom pitanju maksimalno izađe u susret.

S.G.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.