BEST WESTERN PLUS Hotel Park – Bolji hotel u pola cene

Prvi Best Western Plus hotel u Srbiji

0
3801
Best-Western-Plus-Hotel-Park-Ruma-soba

Best-Western-Plus-Hotel-Park-Ruma-sobaVisoki kvalitet i izuzetno povoljne cene doneli su „Parku” za kratko vreme reputaciju „hotelskog bisera”. Best Western Plus Hotel Park je idealni ambijent za poslovne sastanke, seminare, team building susrete, promocije i proslave i odlična alternativa za hotele u Beogradu.

 

Iako je otvoren pre samo nekoliko meseci (1. mart 2012. god.), Best Western Plus Hotel Park su već koristile za svoje grupne događaje mnoge važne kompanije i institicuje: Mercedes Benz, Solidar Suisee, Miross, Naled, Republički zavod za statistiku, Euroscope incoming i mnogi drugi.

 

Hotel je prvi Best Western Plus hotel u Srbiji. Best Western Plus je viša kategorija od Best Western hotela i označava viši kvalitet hotela od Best Western hotela koji nemaju kategoriju Plus.

U Srbiji postoje četiri Best Western hotela (dva u Beogradu i po jedan u Best Western Plus Hotel Park Ruma-konferencijska salaNovom Sadu i Nišu) ali je Hotel Park jedini Best Western hotel u Srbiji koji ima taj viši nivo – Plus.

 

Best Western Plus Hotel Park ima 73 sobe i apartmana, elegantan restoran i modernu multi-funkcionalnu salu za bankete i konferencije kapaciteta do 300 osoba, koja se može deliti u manje prostorije.

Vlasnik i investitor hotela je Srba Ilić. Izgradnja Best Western Plus Hotela Park predstavlja jednu od najznačajnijih investicija iz naše dijaspore, a kada je ovaj region u pitanju. Srba Ilić je i većinski vlasnik kompanije Srbija-Turist u Nišu, koja u svom sastavu ima tri hotela i upravo gradi četvrti – Grand hotel Niš.

Grand hotel, čije je otvaranje predviđeno za 1. mart 2013. godine, će biti još višeg kvaliteta od Best Western Plus Hotela Park. Hotel će imati 125 soba i apartmana i konferencijsku salu kapaciteta do 500 osoba.

www.hotelpark.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.