Prezident hoteli iz Novog Sada najbolji nacionalni lanac u regionu

0
3148
Awards for BW Prezident hotels
Awards for BW Prezident hotels

Početkom oktobra 2015. godine, u kongresnom centru Novosadskog sajma održana je svečana dodela nagrada iz oblasti turizma i ugostiteljstva.

Tom prilikom uručena su najviša priznanja za kvalitet turističkih objekata i usluga u Srbiji i regionu. Šampionski pehar Novosadskog sajma za najbolji lanac u regionu dodeljen je Prezident Hotelima u čijem sastavu posluju BEST WESTERN Prezident Hotel***** (Novi Sad), Premier Prezident Hotel***** (Sremski Karlovci) i Vila Prezident**** (Sremski Karlovci).

Veliku zlatnu medalju za visok kvalitet usluga dobili su svi hoteli pojedinačno i time opravdali dugogodišnje poslovanje i lidersku poziciju u regionu. Na svečanoj ceremoniji u ime Prezident Hotela nagradu je primila g-đica Ivona Borojević (generalni menadžer), a priznanje je dodelio direktor Novosadskog sajma, g-din Slobodan Cvetković.

Prezident kompanija je još jednom dokazala da je korak ispred svih i održala dato obećanje od prošle godine. Kompanija se potrudila da zadrži kvalitet usluge, kao i da neprestalno postavljaju visoke standarde konkurenciji sa novim otkrićima i investicijama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.