Prag je domaćin ICCA Kongresa 2017

0
3111
2017 ICCA Congress Prague
2017 ICCA Congress Prague

Glavni grad Češke će sledeće godine od 12-15. novembra ugostiti profesionalce iz oblasti kongresne industrije kao i top planere događaja iz celog sveta na 56. ICCA Kongresu.

Kongresni biro Češke i predstavnici Lokalnog komiteta domaćina su 16. novembra, na završnoj ceremoniji ovogodišnjeg Kongresa u Maleziji, primili ICCA kongresnu zastavu, simbol zvanične predaje novom gradu domaćinu – Pragu.

’’Naši češki domaćini su zaista dobro iskoristili priliku da pokažu zbog čega je Prag dobio šansu da bude domaćin ICCA Kongresa, dajući do znanja našim članovima da će na Kongresu 2017. godine biti intelektualno stimulisani, ali i inspirisani samim gradom’’, prokomentarisao je Martin Sirk, generalni direktor ICCA-e.

Czech team during the official handover in Kuching
Czech team during the official handover in Kuching

ICCA je Međunarodna Kongresna Asocijacija koja okuplja najveće profesionalce u MICE industriji, a čini je preko 1.000 kompanija i organizatora u preko 90 zemalja. Specijalizovana je u sektoru organizacije internacionalnih kongresa, raspolaže različitim kanalima komunikacije i nudi šanse za razvoj biznisa. Godišnji ICCA Kongres služi kao platforma za povezivanje, obrazovanje i deljenje ’’best practise’’ primera za članove Asocijacije.

Direktor Kongresnog biroa Praga, Roman Muška, rekao je: ’’Prema našim procenama, Kongres u Pragu će posetiti oko 1.200 planera događaja i predstavnika asocijacija, što bi mogao biti rekordan broj u istoriji ICCA Kongresa. Ključan faktor ovog događaja leži u podizanju svesti o važnosti MICE mogućnosti u Pragu i Češke Republike kao destinacije.’’

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.