Uskoro novi hotel u centru Novog Sada

MK group širi portfolio hotela

0
1165

Kompanija MK Group postala je novi vlasnik objekta na uglu Futoškog puta i Bulevara Evropa u Novom Sadu, koji je predviđen za hotel visoke kategorije.

Hotelski objekat kapaciteta 144 smeštajne jedinice, čije je otvaranje predviđeno u prvoj polovini 2017. godine, lociran je u neposrednoj blizini istorijskog centra, zgrade Novosadskog sajma, kao i drugih poslovnih i turističkih znamenitosti.

Kompanija MK Group trenutno radi na razmatranju idealnog razvojnog koncepta, koji će značajno upotpuniti i unaprediti turističku ponudu grada Novog Sada i Vojvodine. Hotel će biti namenjen poslovnim gostima, imaće odlične mogućnosti za organizaciju velikih internacionalnih skupova, a biće prilagođen i potrebama turista.

Osim vrhunskog smeštaja, gostima će biti na raspolaganju spa & wellness sadržaji na 800 kvadratnih metara, moderan kongresni centar, restoran internacionalne kuhinje i drugi dodatni sadržaji, a ceo objekat prostire se na 11.000 kvadratnih metara.

Kompanija MK Mountain Resort, koja posluje u sastavu MK Group jedan je od lidera u oblasti hotelske industrije na našim prostorima. U njenom sastavu se nalaze Grand Hotel & Spa 4*, Angella Hotel & Residence – Konaci Sunčani vrhovi 4* na Kopaoniku, poznati po visokim standardima i uspešnom poslovanju, kao beogradski 88 Rooms Hotel, proglašen za najpopularniji hotel u Srbiji prema Trip Advisor-u.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.