Nakon pet godina uspešnog rada Boutique Hotela „Casa del Mare″ u Kamenarima, Herceg Novi, ove godine urađen je re-branding hotela koji sada u svom nazivu ima dodatak „Mediterraneo”.

Mamas corner beauty and kids bar

Razlog tome je osnivanje grupacije „Casa del Mare – Small Hotels Group” koja se bavi zakupom i upravljanjem malim hotelima ali i kompletnim konsaltingom u svim pre-opening i post-opening fazama.

Ove godine će u sklopu grupacije biti otvorena još dva hotela koji će i sami nositi ime „Casa del Mare“.

Jedan od njih je „Casa del Mare – Capitano“ 4* koji se nalazi u starom delu Kamenara u renoviranoj kapetanovoj palati. Ovaj hotel pored sedam luksuzno opremljenih jedinica u svom sastavu ima atrium sa bazenom, sopstveni restoran, malu vinariju i hotelsku plažu u neposrednoj blizini.

Drugi hotel je već poznat široj javnosti a od sada će nositi ime „Casa del Mare – Amfora“ 4*. Ovaj hotel se nalazi na samoj obali mora, u malom i mirnom ribarskom mestu Orahovac poznatom po najlepšim plažama u zalivu, a na udaljenosti od svega nekoliko kilometara od Starog Grada Kotora. Hotel ima 10 komfornih soba tipa Suite, sopstvenu plažu, mali wellness kao i restoran mediteranske kuhinje.

Već sada je u planu otvaranje još jednog novog hotela za sledeću godinu pod imenom „Promenada“ 4* koji se nalazi u Bijeloj na samom šetalištu pored mora i nudi komforne sobe i apartmane veoma pogodne za porodični odmor, restoran mediranske i nacionalne kuhinje, kao i plažni-lounge deo sa svim pratećim imobilijarom.

Casa del Mare - Amfora
Casa del Mare – Amfora

Kao i do sada u sklopu grupacije posluju „Bella Vista“ apartmani koji su već postali prepoznatljivi po svom kvalitetu i osvojili nagradu Top Overall Ratings 2013, poznatog svetskog sajta za online prodaju Venere.com.

Grupacija „Casa del Mare – Small Hotels Group ima tendenciju rasta i širenja sopstevnih ali i kapaciteta pod svojim rukovodstvom/zakupom, prateći svetske trendove, održavajući visoki nivo usluge koji je već postao prepoznatljiv i priznat.

O tome najviše govore nagarade Wild Beauty Award 2010, za najbolji mali hotel na crnogorskom primorju i ovogodišnja nagrada jednog od vodećih i najpoznatijih svetskih sajtova kada je reč o putovanjima – Tripadvisor.com.

Boutique Hotel „Casa del Mare – Mediterraneo“ je primio prestižnu nagradu Travellers Choice for 2014 po izboru samih korisnika ovoga sajta. Ovu nagradu prima nešto manje od 1% hotela koji se nalaze na ovom sajtu, a ima ih preko milion.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.