One&Only Portonovi u Crnoj Gori počeće da dočekuje goste od 1. jula 2020.

Ovaj ultra-luksuzni rizort biće prvi One&Only u Evropi i postaće najmodernija destinacija na Jadranu, a ponudiće i Šeno Espas (Chenot Espace) – prvi wellness koncept za goste koji žele da vode aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život.

Nalazi se na ulazu u bokokotorski zaliv, u zaklonjenoj idili jadranske obale Crne Gore, okružen spektakularnim planinama. U središtu rizorta je Šeno Espas (Chenot Espace), koji nudi pionirske wellness tretmane naučno ispitane da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje. Kulinarsko iskustvo, pod vođstvom izvršne kuvarice Nensi Kinčele (Nancy Kinchela), uključuje rafinirana italijanska jela u Sabia restoranu kuvara sa mišelinovom zvjezdicom, Đorđa Lokatelija (Giorgio Locatelli), azijski ručak na Tapasake klubu, kao i svježu crnogorsku, domaću kuhinju. Tapasake klub će biti energetsko jezgro rizorta. Na ovom se mjestu gosti mogu opustiti kraj bazena i uživati u dnevnoj, spontanoj atmosferi uz nastupe poznatih DJ umjetnika.

Svih 113 One&Only Portonovi elegantnih soba, apartmana i vila dizajnirani su tako da gosti mogu uživati u veličanstvenom pogledu na okolnu marinu, zaliv i planine, sa raznim mogućnostima povezivanja smještajnih jedinica za grupe, ili porodice koje traže fleksibilan prostor. Rizort u ponudi ima i dvije privatne vile.

Brojne aktivnosti biće dostupne širom rizorta za goste svih uzrasta, a prelijepi bazeni dominiraće širom rizorta, uključujući porodični bazen, dinamičan bazen Tapasake Club, umjerene bazene, zatvoreni spa bazen i privatne bazene za vile.

 Za više informacija ili rezervacija posjetite: www.oneandonlyresorts.com.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.