Početak predstojeće ljetnje sezone, tačnije polovinu jula, obelježiće otvaranje ekskluzivnog kompleksa Lazure Hotel & Marina Montenegro, smještenog na ulazu u slikoviti Bokokotorski zaliv, pored živopisnog srednjevekovnog grada Herceg Novog.

U okviru kompleksa nalaze se Lazure Boutique Hotel sa konferencijskim salama i prostorima za organizovanje događaja, restorani i barovi, spa i fitness centar i Lazure Marina.

Lazure Boutique Hotel

Lazaret u Meljinama je nadasve poznat među lokalnim stanovništvom, čak i među turistima i zbog toga je u toku odabira imena sačuvana vezu sa istorijskim nazivom ovog unikatnog mesta. Tako se pojavila ideja da ovaj kompleks dobije ime Lazure. Ova riječ asocira, prije svega, na azurnu boju, more, nebo, čistoću i mir, a nije izabrana slučajno jer se u samoj zgradi budućeg hotela može naći mnoštvo detalja jarke svijetlo-plave boje: vrata kapele, ramovi i kapci prozora.

„Mišljenja smo da ovaj naziv idealno odgovara našem projektu i u potpunosti odražava njegovu suštinu – udahnuti novi život u zidine starog zdanja, naglasiti njegovu prirodnu ljepotu, sačuvati unikatnu atmosferu i podariti gostima komfor, radost i mir“, navodi projektni tim ovog kompleksa. Lazure Boutique Hotel oživljava istorijske prostore Lazareta, bokokotorsko obiljeležje XVIII vijeka. Ova istaknuta zgrada je pažljivo renovirana i vraćena u život kao luksuzni boutique hotel koji nudi usluge visokog standarda inspirisane crnogorskim gostoprimstvom. Prepoznajući veliku istorijsku vrijednost samog Lazareta, investitori i arhitekte Lazure Hotel & Marina sačuvali su unikatnu atmosferu kompleksa i proširili funkcionalnost prostora koji ga okružuje.

Lazure Boutique Hotel nudi 24 smještajne jedinice sa pogledom na more, baštu ili dvorište u rustično-modernom stilu – delux soba i apartmana, kao i jedan King apartman. Sve smještajne jedinice su klimatizovane i poseduju TV, telefonsku liniju, bežični internet, minibar, sef, fen za kosu i kupatilo. Personalni servis, koji posebnu pažnju posvećuje detaljima, deo je standardne usluge gostiju Lazure Hotel & Marina kompleksa. Zbog svog izvanrednog dizajna, jedinstvene arhitekture i idealne lokacije, odličan je izbor za one koji putuju zbog posla, ali i one koji dolaze na odmor.

Konferencijske sale i prostori za organizovanje događaja

Lazure Hotel & Marina u sastavu kompleksa ima konferencijsku salu od 160 m2 koja može primiti do 200 ljudi i jednu manju salu (70 m2) za 70 osoba. Na raposlaganju su i dva dvorišta i otvoreni baštenski prostor površine 880 m2 koji se mogu prilagoditi bilo kojoj vrsti događaja i ugostiti to 500 osoba.

Restorani i barovi

Restorani i barovi Lazure Hotel & Marina kompleksa insistiraju na tradicionalno crnogorskom gostoprimstvu kao i sviježe domaćim proizvodima. Gosti će imati priliku da tokom cijele godine, pored mediteranske kuhinje i lokalnih renomiranih vina, uživaju u pogledu na akvatorijum marine. Rosemarine Restaurant je a la carte restoran u kom se služe mediteranska jela u kojima će uživati i najzahtevniji gastronomi. Augusto Brasserie je prostor koji je otvoren ceo dan – sa terasom i dvorištem, a gostima pruža vrhunsko
iskustvo fusion kuhinje. 1729 Wine Bar je pravo mesto za sve hedoniste jer ovdje mogu uživati u velikom izboru lokalnih i internacionalnih vina u kombinaciji sa ukusnim sirevima.
Rocco Lounge Bar je moderno uređeno dvorište u kom se služe najpoznatija hladna i topla pića. Lazure Beach & Bar mjesto je za opuštanje jer pruža pogled na tirkizno more, a možete uživati u različitim pićima i zalogajima.

Spa i fitness centar

Lazure Boutique Hotel nudi gostima hotela, kao i posjetiocima, bjeg od realnosti i uspostavljanje potpunog blagostanja u jedinstvenom spa i fitness centru koji u svom sadržaju ima pet vrsta sauna, hamam, jacuzzi, kneip, bazen, centar lepote, masažu i kozmetičke tretmane, prostoriju za fitnes, yogu, ples i teretanu, vrt sa mediteranskim biljkama i travnjakom za jogu i pilates na otvorenom.

Lazure Marina

Pored savršene lokacije u zalivu Boke Kotorske, Lazure Marina između ostalog nudi 221 vez za brodove dužine između 5 i 30 m, mogućnost kratkoročnog i dugoročnog zakupljivanja vezova, obezbeđenje i pomoć 24h, usluge prodaje i iznajmljivanja jahti, bežični internet i Yacht club and café.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.