Solaris Resorts – Novi konferencijski kapaciteti i proširen wellness centar

Solaris Resorts, Vrnjačka Banja

0
3173

Poslovna ponuda Solaris Resorts-a proširena je povećanjem kongresne sale za organizovanje različitih vrsta konferencija, seminara, poslovnih sastanaka i skupova pa sada može da primi 180 učesnika.

Prostire se na 200 m2, može se podeliti u dve nezavisne celine i prati najsavremenije trendove u kongresnom turizmu, samim tim prostor je opremljen najmodernijom tehnologijom, klimatizacijom, ozvučenjem, wifi konekcijom, poseduje četiri projektora, četiri platna i flip chart table.

Konferencijska sala se nalazi u neposrednoj blizini recepcije i povezana je sa lobby barom, gde učesnici mogu napraviti pauzu. U okviru organizacije seminara nudimo i mogućnost organizovnja koktela dobrodošlice, kafe pauze i organizaciju radnih ili svečanih ručkova i večera. Za sve goste obezbeđen je natkriveni parking prostor, koji je takođe proširen i sada ima 90 parking mesta. Jedinstvenost ponude čini i renovirani wellness centar koji se sada
prostire na 1.000 m2. Blagotvorni sadržaji wellness i relax zone prilagođeni su potrebama današnjeg vremena i kreirani su za trenutak Vašeg jedinstvenog doživljaja u cilju postizanja vitalnosti, lepote i harmonije. Obilje sadržaja i stručno osoblje omogućavaju gostima da provedu nezaboravne i opuštajuće trenutke negujući svoje telo i duh.

U wellness centru Vas očekuje jacuzzi, slana soba, hladna soba, tople klupe, ruska sauna, finska sauna, parno kupatilo, ledomat, aroma tuševi i tropska kiša, fitnes ssala, voćni bar, kao i zatvoreni bazen sa slanom vodom temperature 29C. U okviru wellness i relax zone, očekuje Vas i veliki izbor masaža, kao i tretmana lica i tela. Na raspolaganju su dva otvorena bazena. Jedan od njih je i jedinstveni biodesign bazen, sa peščanom plažom, a u drugom se možete opustiti u baru sa velikim izborom pića i koktela koji se nalazi u samom bazenu. U ponudi hotela Solaris Resorts je restoran „Biber“. Svojim enterijerom i dizajnom pruža osećaj tople atmosfere uz spoj raznovrsnih ukusa i ugođaja. Osim za goste hotela, restoran je otvorenog tipa za sve za sve koji žele da osete jedinstveni gastronomski užitak. Restoran nudi A la carte ponudu sa širokom paletom nacionalnih specijaliteta Španije, Italije ili Dalekog Istoka.

Ukoliko se odlučite za Francusku kuhinju, imaćete tu čast da Vam specijalitete pripremi kuvar francuskog porekla Jean Marck Labbe. U svakom trenutku stručno osoblje će Vam biti od pomoći u izboru bogatog asortimana vina i poslastica. U februaru 2014. godine, Solaris je
postao prvi hotel sa uručenim Halal sertifikatom, u okviru restorana „Biber“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.