Falkensteiner Punta Skala Resort s ponosom najavljuje otvaranje novog atraktivnog i savremenog sportsko­-zabavnog centra u maju 2020. koji zadovoljava sve vaše zahteve prilikom organizacije različitih vrsta događaja.

Naš novi centar će se prostirati na 518 m2, u sklopu kog će biti kongresna dvorana za 470 osoba, fitnes centar površine 800 m2, Punta Active Bar, kuglana, stolovi za bilijar, prostor za video-igre, terasa od 500 m2 s veličanstvenim pogledom na more i planinu. Kada su u pitanju sportski sadržaji, centar će biti opremljen najsavremenijom tehnologijom i sportskom opremom. Naš novi uzbudljivi prostor Punta Meet savršen je za vaše predstojeće događaje i zadiviće vaš tim, poslovne partnere i kolege.

Ako su sportovi vaša strast, naš centar na 600 m2 s prostorom za fitnes, stoni fudbal, kuglanje i e-video igre poziva vas da organizujete sportske konvencije, tim bilding događaje i druga okupljanja za partnere i klijente. Naš stručni savetnik pružiće vam kreativna rešenja za sve vrste događaja, a naša profesionalnost, podrška i odlična usluga doprineće uspešnoj realizaciji. Promocija automobila, međunarodna konferencija, tim bilding, seminar, poslovna radionica, kurs, lansiranje ili promocija novog proizvoda ili svadbeni prijem – u svakoj prilici naš tim vam stoji na raspolaganju i garantuje fantastičan uspeh vašeg događaja. Falkensteiner Punta Skala Resort nalazi se na samo 15 km od grada Zadra i 28 km od međunarodnog aerodroma Zadar, a kompleks je odlično pozicioniran na bajkovitom mestu.

Od očaravajućeg pogleda na Jadransko more i obližnjeg sijaseta ostrva do fantastične mediteranske klime, odmaralište je obavezna destinacija za poslovne putnike koji žele da dožive nešto malo drugačije. Okolni krajolik i veličanstven pogled na more obezbeđuju gostima netaknuto, osvežavajuće utočište i fantastično pribežište u samom srcu Evrope.
Hotel & Spa Iadera*****, porodični hotel Diadora **** i Senia Premium Residences u okviru resort-a obezbeđuju izvanredan smeštaj gde se moderna arhitektura, kreativno uređenje enterijera i mediteranski šarm spajaju s odličnom uslugom koja oduzima dah i pretvara poslovne događaje u savršeno iskustvo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.