Nova knjiga za MICE industriju: Business Events, dr Rob Davidson

0
2850

Business Events, nova knjiga dr Rob Davidson-a, izvršnog direktora MICE Knowldge-a i profesora MICE menadžmenta na četiri evropska univerziteta, predstavljena je na sajmu IBTM World u Barseloni.

Knjiga od 450 stranica po prvi put objedinjuje kompletnu analizu svih glavnih sektora naše industrije: korporativne sastanke, podsticajna putovanja, konferencije udruženja, političke događaje, ceremonije dodele nagrada, sajmove i važan SMERF segment tržišta (socijalni, vojni, obrazovni i verski događaji). Svako od ovih poglavlja detaljno razmatra specifične karakteristike sektora i nudi stručne savete o tome kako bi takve događaji trebalo planirati da bi bili uspešni.

Nakon ovih poglavlja slede oni koji se fokusiraju na destinacijski marketing (uloga kongresnog biroa), održivost, tehnologiju, etiku, obrazovanje i obuku za poslovne događaje. U svakom poglavlju postoje detaljne studije slučaja iz celog sveta, nudeći najbolje primere iz prakse i savete iskusnih event menadžera.

Business Events je knjiga napisana za menadžere u svim sektorima MICE industrije, kao i za studente univerziteta koji pohađaju kurseve iz ovog predmeta ili razmatraju MICE industriju kao opciju karijere. To je četvrta knjiga Roba Davidson-a o ovoj temi, a njegovi ostali naslovi su:

* Marketing Destinations and Venues for Conferences, Conventions and Business Events

* Winning Meetings and Events for Your Venue

* Business Travel

„Na mnogo načina, ova knjiga je moj dar industriji kojoj sam posvetio 20 godina. Ona se zasniva na mom znanju, kao i na smernicama uglednih profesionalaca koji su aktivni u svakom od pokrivenih sektora. Ova knjiga nije mogla biti napisana bez njihovog dragocenog saveta i podrške. Idealna je za ljude koji traže nove ideje i novi pregled ove industrije – „veliku sliku″ svih mogućnosti za planiranje uspešnih poslovnih događaja koji postižu svoje ciljeve kroz održiv, etički način i u potpunosti koriste najnovija dostignuća u informacionim tehnologijama. Bilo je zabavno i fascinantno istraživati i pisati Business Events, i nadam se da će se oni koji se pripremaju za karijeru u našoj industriji, kao i oni koji su već zaposleni u njoj, radovati čitanju onoliko koliko sam ja uživao u pisanju”, rekao je Rob Davidson.

Knjiga je dostupna ovde.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.