Nova knjiga za Business Events Marketing

0
3739

[quote_box_center]Profesionalci iz oblasti kongresne industrije će u velikom meri imati koristi od nove, nezamenljive knjige „Marketing destinacija i prostora za konferencije, konvencije i poslovne događaje“, koju su napisali Toni Rodžers i Rob Dejvidson. Knjiga je predstavljena na ibtm world sajmu u Barseloni.[/quote_box_center]

 Rob Dejvidson i Toni Rodžers
Rob Dejvidson i Toni Rodžers

Knjiga je objavljena od strane Routledge-a, a predstavlja obnovljeno izdanje jako uspešne knjige koja je napisana od strane istih autora 2006. godine, a koja je bila namenjena studentima događaja, turizma, ugostiteljstva, kao i ljudima koji su zaposleni u kongresnim biroima i svim vrstama prostora.

Sadržaj knjige je u skladu sa poslednjim dešavanjima, a reflektuje glavne savremene teme i razvoje u marketingu prostora i destinacije.

Knjiga takođe uključuje i upotrebu društvenih medija, usklađivanje brenda i content marketinga.

Sa svojim praktičnim, studijama slučaja iz prakse koji su dobijeni od strane kolega iz kongresne industrije iz celog sveta, nova knjiga će izazvati veliko interesovanje kod svih profesionalaca iz oblasti marketinga koji traže inovativne ideje i tehnike koje mogu koristiti za promovisanje svojih destinacija ili prostora u današnjem jako konkurentnom svetu.

S obzirom da pokriva i osnove marketinških principa, koji se primenjuju na kongresnu industriju, knjiga „Marketing destinacija i prostora za konferencije, konvencije i poslovne događaje“ biće jako koristan izvor za studente koji žele da ostvare karaijeru u marketing destinacije ili prostora.

Nova knjiga je već sa entuzijazmom prihvaćena od strane profesionalaca iz kongresne industrije, ali i od profesora koji se bave edukacijom sledeće generacije profesionalaca za kongresnu industriju:

 „Ova knjiga pruža uvid u šta oblikuje industriju danas i u budućnosti, viđeno kroz kritičan objektiv Rodžera i Dejvidsona, koji su priznati specijalisti u MICE i industriji prostora. Ukoliko želite da budete korak ispred konkurencije, onda ne ispuštajte ovu knjigu. Ovo je esencijalno štivo za profesionalni razvoj. “- Skot Tejlor, Chief Executive, Glasgow City Marketing Biro.

 „Izvanredan niz međunarodnih studija slučaja.. Ova knjiga će biti neprocenjiv izvor za sve koji predaju, istražuju ili studiraju organizaciju konferencija, konvencija ili poslovnih događaja.“– Džudit Mair, Senior Lecturer menadžmenta događaja, Poslovna škola, Univerzitet Kvinslenda.

Knjiga se može kupiti online na: https://www.routledge.com/products/9781138852150

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.