„Vođen” talasom rasta, ibtm world je zatvoren u četvrtak u Barseloni, gde je globalna industrija pokazala da je u dobroj kondiciji. Ilustrujući kako se dobre vesti šire, Trend Watch Report Roba Dejvidsona je pokazao i kako su korporativna putovanja, putovanja asocijacija i podsticajna putovanja u porastu.

Grejm Barnet, Senior Exhibition Director, ibtm world
Grejm Barnet, Senior Exhibition Director, ibtm world

„Konekcije su sve” je bila tema ove nedelje, i sa preko 80.000 sastanaka zakazanih pre početka sajma, još mnogo ih je održano sa trade posetiocima. Ovogodišnja dostignuća su bila visoka, i španska ekonomija koja se oporavlja doprinela je „bumu“ i zakazivanju dodatnih sastanaka i stvaranju poslovnih mogućnosti za 4.000 gostujućih kupaca (Hosted buyers) sajma.

 „Španska ekonomija je očigledno u porastu, i to smo znali pre sajma, ali statistika prikazuje da je industrija događaja zemlje i generalno ovog dela Evrope  ponovo na centralnoj sceni. Mnog izlagači su mi govorili o kvalitetnom poslovanju koje imaju sa međunarodnim organizatorima događaja kao i sa onima koji organizuju određene regionalne događaje u zemlji,“ rekao je Grejm Barnet, Senior Exhibition Director, ibtm world.

Sa ekonomijom na umu, najava da će se ibtm world sve do 2020. godine održavati u Barseloni je dočekana sa sjajnom reakcijom i izlagača i kupaca.

Ova godina je imala nekoliko inovativnih dodatnih vrednosti kako za poslovne tako i za mogućnosti umrežavanja.

ibtm world je događaj koji okuplja najvažnije svetske igrače

ACS Knowledge Village je napravljen na izložbenom spratu,čineći ga dostupnim svima i dizajniranim da  se zaista „doživi“ čitavo iskustvo. Ove godine, španske sesije su posebno bile upakovane.

Takođe, globalna industrija je koristila ibtm world kao njihovo mesto godišnjeg sastanka uz organizaciju ko-lociranih događaja, koji su ove godine uključili ICCA Forum za mlade profesionalce, AIPC Operations samit, CIC sastanak odbora, JMIC sastanak odbora i DMC Awards Španije. Na DMC Awards ibtm world-u je uručena nagrada za izvrsnost – Excellence Award 2015.

EIBTM 2014
ibtm world

Sumirajući ibtm world 2016, Grejm Barnet je dodao, „Naši ciljevi za ovaj događaju su da svake godine obezbedimo mesto za susret kupaca i dobavljača, za ostvaranje poslova i za povezivanje kroz umrežavanje.

Ovogodišnji buzz je počeo od samog momenta otvaranja sajma. Od Meetings Leadership samita, kojem je prisustvovalo oko 200 međunarodnih lidera iz industrije, koji su se družili pre početka pa sve do networking hour-a koji je održan u sredu. Tokom networking hour-a izlagači su organizovali žurke na svojim štandovima.

Takođe, novi ACS Knowledge Village privukao je oko 3.000 učesnika koji su prisustvovali na 83 sesije. Kao tim se fokusiramo na pružanje kvalitetnog iskustva, s obzirom da su na kraju sajma bitne samo dve stvari – srećni izlagači i kupci koji odlaze sa osećajem da su postigli sve što su želeli da ostvare ovde, tokom ove nedelje.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.