Nov multifunkcionalni objekat u centru Beograda – Vaš izbor za uspešan događaj

Kongresni centar Kombank dvorana

0
1988

Kombank dvorana (Rekonstruisana Dvorana Doma Sindikata) je najveći kongresni i poslovni centar u strogom centru Beograda, sa višedecenijskom međunarodnom, regionalnom i domaćom tradicijom. Kao kulturno zaštićeni objekat, Kombank dvorana je moderan kompleks jedinstvenog arhitektonskog identiteta pogodan za organizaciju seminara, predavanja, kongresa i svih vrsta konferencijskih događaja.

Sa odličnom lokacijom na Trgu Nikole Pašića, u blizini javnih ustanova i kulturno-istorijskih spomenika i savremeno opremljenim ambijentom, Kombank dvorana je idealno mesto u kome možete organizovati svoj događaj. Klijentima su na raspolaganju: izdavanje konferencijskog i kongresnog prostora, izložbeni prostor, savremene tehničke performanse za svaki događaj, VIP zona za koktele, garderoba, ugostiteljske usluge i ketering, besplatan
Internet, VR zona.

Kapacite Kombank dvorane

Objekat raspolaže sa 6 sala i ukupnim kapacitetom od 1.900 mesta. Održavanje kongresnih skupova u svim salama je uz odgovarajuću tehničku podršku – kongresnog ozvučenja i odgovarajuće opreme za video prezentovanje radova učesnika skupova. Sale su različitog kapaciteta i opremljene po poslednjim svetskim standardima.

Velika sala

Velika sala sa kapacitetom od 1.380 mesta idealna je za organizovanje događaja većeg obima. Pokretljiva bina prilagođava se za filmove, predstave, koncerte, operu, balet, seminare, kongrese. Sa proširenom binom sala ima 1.302 mesta, a sa manjom binom
1.380 mesta. Posetiocima pruža posebnu udobnost i komfor.

Tehnička opremljenost:
– BARCO 32B 4K HFR
– SILVER SCREEN – Clarus XC platno
(13 m x 6,6 m)
– Dolby CP750 Digital cinema processor
– JBL amps – JBL speakers.

Dvorana poseduje i tri VIP apartmana opremljena po najvišem kriterijumima Raider lista; garderobe sa tuševima i toaleyima, kapaciteta od 25 osoba i dve garderobe za voditelje (200 m2); šminkernicu (20 m2).

Hol ispred Velike sale prostire se na 450 m2 i ima dva nivoa. Pogodan je za organizovanje izložbi, postavki različitog tipa, štandova, ali i za žurke i koktele.

Sala 6

Nalazi se na prvom spratu, kapaciteta 230 mesta i poseduje direktnu vezu sa holom ispred dvorane koji je idealan za prijeme i koktele manjeg obima.

Tehnička opremljenost:
– NEC NC1700L Laserski projektor
– SILVER SCREEN – Clarus XC platno
(10 m x 4 m), nova generacija
– DOLBY ATMOS 3D audio system.

Sale 2,3,4,5

Ove sale se nalaze u prizemlju i imaju kapacitet od 50 do 78 mesta.

Tehnička opremljenost:
– NEC NC1201L Laserski projektor
– SILVER SCREEN – Clarus XC platno
(5m x 2,7m)
– Dolby CP750 Digital cinema processor
– JBL amps – JBL speakers.

Ugosteljski objek
Kombank dvorana raspolaže i sa Lounge barom, Maršalovim salonom, Caffe barom i Jazz barom koji su u kombinaciji sa salama pogodni za organizaciju prijema, kafe pauza, ručkova, korporativnih žurki ili „after work party-ja”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.