Nova oaza u Bokokotorskom zalivu: Plaža i restoran “Bocasa” hotelske grupacije “Casa del mare”

0
979

Ekskluzivna plaža, duga 100 metara sa restoranom i plažnim barom pod nazivom “Bocasa” otorena je sredinom ovoga meseca u Bokokotorskom zalivu u Kamenarima, u okviru hotelske grupacije Casa del Mare.

Napravljena jedinsteva oaza u zalivu u kojoj će moći da uživaju gosti iz čitavog sveta, ali i domaći gosti koji požele nešto drugačiji tretman i ugođaj. U autentičnom okruženju sazdanog od kamena, u hladu palmi i uz zvuke morskih talasa, gosti plaže i restorana “Bocasa” moći će da se opuste i uživaju u masaži i raznovrsnim koktelima na plaži. Ukoliko požele da nastave svoj gastronomski užitak pored mora, restoran i plažni bar su spremili odličnu ponudu.

Ovde će svako moći da bude uslužen pizzama koje se spemaju po napolitanskoj recepturi u posebnim pizza pećima na drva, kvalitetnim stekovima, ribom, rakovima i školjkama pripremanim na grill-u. Sve to činiće sastavni deo ove specijalne ponude.

Hotelska grupacija Casa del Mare je mlada kompanija, locirana u Bokokotorskom zalivu. Fokusirana je na raznolikost i inovativnost u hotelskoj industriji Crne Gore. Stvara i razvija brend koji je već prepoznatljiv i respektabilan. U ovom trenutku, hotelska grupacija broji 6 malih boutique hotela: “Casa del Mare – Blanche” u Bijeloj, “Casa del Mare – Capitano” u Kamenarima, “Casa del Mare – Amfora” u Orahovcu, “Casa del Mare – Pietra” u Dobroti, novootvoreni “Casa del Mare – Essenza” takođe u Dobroti. Tu je i “Casa del Mare – Mediterraneo” u Kamenarima, koji je u fazi renoviranja i proširivanja. Biće svečano otvoren početkom sledeće godine.

Svaki od ovih malih hotela je jedinstven, sa posebnim karakterom, stilom i šarmom, visoko rangiran na svim online kanalima i sajtovima, ali i dobitnik prestižnih nagrada u turizmu.

Do otvaranja Casa del Mare “Mediterraneo” u Kamenarima će ovo leto obežiti ekskluzivno kupalište “Bocasa”, otvorenog tipa, sa plažnim barom, koji će imati standardne cene, te restoranom sa vrhunskom ponudom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.