Nov kongresni centar Kovilovo Resort-a

0
2790

Kovilovo Resort uspešno je započeo novu poslovnu godinu, sa potpuno renoviranim
kongresnim centrom.

Svega 18 km od centra Beograda, Kovilovo Resort leži na veoma mirnom, severnom obodu teritorije grada, blizu Zrenjaninskog puta i daleko od drugih saobraćajnica i naselja.

Kongresni centar Kovilovo Resort-a

Organizacija stručnih skupova, seminara i kompanijskih događaja nije nimalo lak zadatak, čak ni kada je u pitanju rasterećeni team building. Kada na svojoj strani imate iskusan tim i resurse velikog kongresnog centra, organizacija skupova prestaje da bude naporna obaveza.

Sportski centar

Kovilovo Resort pruža najbolje uslove za pripreme profesinalnih sportista u našoj zemlji, u šta su se tokom godina uverile stotine ekipa iz Srbije i Sveta. Ekipama na pripremama, na raspolaganju su dva travnata fudbalska terena, sala sa parketom po FIBA standardima, spoljni tereni za tenis, košarku i odbojku, sala za futsal sa veštačkom travom, teretana i bazen.

Event centar

Ukoliko je trenutak da proslavite godišnjicu kompanije, organizujete proslavu, banket, koktel zabavu za zaposlene ili partnere, obeležite jubilarnu godinu poslovanja, poželite dobrodošlicu novom članu tima, ispratite nekog ili se zahvalite na saradnji, a znate samo da želite da bude drugačije, posebno i glamurozno, uigrani tim Kovilovo Resort-a Vam je na raspolaganju da izađe u susret vašim željama.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.