Casa del Mare Hotelska Grupacija proširuje svoje kapacitete

0
2177
Boutique Hotel Casa del Mare Vizura
Boutique Hotel Casa del Mare Vizura

Crnogorska kompanija Casa del Mare Hotelska Grupacija proširuje svoje kapacitete i u junu otvora dva luksuzna hotela u Boki Kotorskoj.

Boutique Hotel Casa del Mare – Mediterraneo je renoviran i sada raspolaže sa 17 soba/apartmana sa pogledom na more, inspirisanih mediteranskim motivima, začinima i biljem. Svaka soba ima svoju temu kao što je: lavanda, mimoza, maslina, mandarina, nar, galeb i mornar. Hotel sada ima spa centar sa zatvorenim bazenom, saunom i parnim kupatilom, plažu sa barom na plaži i restoran na obali mora. Panoramski lift će vas odvesti do intimnog zen vrta sa hidromasažnom kadom ili finim dining restoranom i barom na krovu. Tu su i objekti kao što je mala teretana i kongresni centar za 40 osoba, što ovaj hotel čini odličnim izborom za odmor tokom cele godine, poslovne sastanke ili male seminare.

Boutique Hotel Casa del Mare Mediterraneo
Boutique Hotel Casa del Mare Mediterraneo

Boutique Hotel Casa del Mare – Vizura se nalazi u Dobroti, hotel ima otvoreni i zatvoreni bazen, saunu, tursko parno kupatilo, sunčanu terasu, parking, lounge bar na krovu i restoran. Sve sobe u hotelu su prostrane i luksuzno opremljene, sa pogledom na more ili planinu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.