Falkensteiner Hotel Belgrade – novi gradski hotel nalazi se u okviru trgovačke i poslovne zone na Novom Beogradu, blizu centra grada, uz odličnu povezanost sa aerodromom.

Hotel odlikuje moderan dizajn, maksimalni komfor, izvrsna usluga, kao i visok stepen funkcionalnosti konferencijskih sadržaja. Hotel je savršen izbor za poslovna putovanja i konferencije, kao i odlična polazna tačka za razgledanje znamenitosti ove ponovo probuđene metropole Balkana.

1. Falkensteiner Hotel Belgrade****s posluje od decembra 2012. godine. Možete li se osvrnuti na dosadašnje poslovanje i reći nam kakvi su planovi za budućnost?

Falkensteiner Hotel Belgrade u decembru proslavio je 2. rođendan. Zadovoljni smo postignutim rezultatima koji su za prve dve godine poslovanja dosta dobri. Samo tokom prethodne
godine hotel je ostvario preko 30.000 noćenja. Falkensteiner Hotel Belgrade je svojim dizajnom, vrhunskom uslugom i odličnim timskim radom svih zaposlenih uneo određenu svežinu u ponudu beogradskih hotela i izuzetno nam je drago da su to naši gosti prepoznali.

Hotel je do sada posetilo dosta gostiju iz cele Evrope i Srbije. Jako smo zadovoljni kako odzivom, tako i pozitivnim reakcijama svih gostiju koji su boravili u hotelu, ali naravno, prostora za napredak uvek ima.

Što se tiče planova za budućnost, oni su jasno definisani u strategiji poslovanja hotela. Osnovni cilj Falkensteiner hotela jeste razvijati se na tržištu kao lider u segmentu korporativnih gostiju.
Pažnju ćemo dakle, prvenstveno usmeriti na poslovne ljude koji putuju i na kongresni turizam, ali u ponudi ćemo takođe pružati svu udobnost koju zahtevaju inostrani ljubitelji gradskog turizma.

Trudimo se, naravno, svakog meseca da privučemo i individualne goste novim i atraktivnim ponudama.

2. Spomenuli ste da je osnovni cilj Falkensteiner Hotela Belgrade da postane lider u segmentu korporativnih
gostiju i kongresnog turizma. Koje su glavne prednosti hotela na osnovu kojih sprovodite pomenuti cilj?

Kada je reč o organizaciji događaja, Falkensteiner Hotel Belgrade jedan je od hotela koji je za kratko vreme razvijenom uslugom kongresnog turizma postao konkurentno mesto za organizaciju događaja u srpskoj prestonici.

Naš hotel poseduje prvoklasne sadržaje za konferencije površine čak 700 m2.

Svim korisnicima na raspolaganju su četiri konferencijske sale kapaciteta do 150 osoba, koje se uz pomoć pokretnog zida mogu kombinovati i spajati po želji klijenta.

Tu su i dve sale za sastanke kapaciteta do 12 i 16 osoba, a svaka sala opremljena je najsavremenijom tehnologijom poput LCD ekrana, video bim projektora, flipčartova i drugih rekvizita.

Uz to, Falkensteiner Hotel Belgrade smešten je u središtu poslovne i trgovačke zone Novog Beograda, nedaleko od centra grada i velikih shopping centara i odlično je povezan sa aerodromom, što je ujedno i velika prednost jednog poslovnog hotela.

U odnosu na konkurentske hotele nudi veći izbor i kvalitet usluga koje su spoj tradicionalne gostoljubivosti i modernih svetskih trendova. Beograd kao regionalni grad ima velike potrebe za ovakvim hotelom, a posebno sada kada je sveprisutan pojačan trend novih investicija.

Od manjih poslovnih sastanaka, konferencija za medije, velikih kongresa pa sve do venčanja, u našem hotelu zastupljena je usluga po principu „ključ u ruke“, gde stručni tim prodaje, u skladu sa željama i potrebama klijenata, preuzima organizaciju svih vrsta događaja od ideje do realizacije.

Falkensteiner Hotel Belgrade - sala za konferencije
Falkensteiner Hotel Belgrade – sala za konferencije

3. Možete li izdvojiti neke događaje organizovane u vašem hotelu na koje ste posebno ponosni?

Jedan od najvećih događaja koji je obeležio prethodnu godinu je svakako Treći sastanak šefova vlade Kine i zemalja centralne i istočne Evrope održan u decembru 2014. godine u Beogradu.
Falkensteiner Hotel Belgrade ugostio je 15 premijera i delegacija zemalja koje su prisustvovale sastanku, tokom kojeg su organizovani i brojni bilateralni sastanci u samom hotelu.
Falkensteiner Hotel Belgrade takođe prepoznat je i kao domaćin velikih sportskih dešavanja u zemlji.
Pored teniske reprezentacije za vreme Dejvis kupa i reprezentacija tokom Svetskog prvenstva u rukometu za žene, hotel je 2014. godine bio domaćin reprezentacijama koje su učestvovale u Evropskom prvenstvu u veslanju.

Falkensteiner Hotel Belgrade je superior hotel sa četiri zvezdice sa upečatljivim futurističkim spoljašnjim izgledom koji očarava svojom toplom atmosferom, kao i vrhunskom opremom.
170 soba i apartmana, od kojih 28 luksuznih Royal soba, 7 junior apartmana i 1 senior apartman, zajedno
sa salonom za ljubitelje cigara, salonom za poslovne ljude sa terasom na 9. spratu, City SPA centrom, konferencijskim i banket prostorom na površini od oko 700 m2, ključni su elementi hotela.

Za celokupni projekt modernog dizajna sa različitim namenama u beogradskoj poslovnoj zoni odgovoran je Boris Podrecca, svetski poznati arhitekta.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.