Kongresna industrija se okupila u Istanbulu

0
4400

Jedan od najvažnijih skupova kongresne industrije, sajam ACE of M.I.C.E., organizovan je u kongresnom centru Istanbul od 26. do 28. februara 2015. godine.

U okviru sajma, najprestižnije nagrade sekotora kongresne industrije su našle svoje vlasnike.

Kongresna industrija je u stalnom porastu u svetu, a najveće međunarodno okupljanje ove industrije, ACE of M.I.C.E. je ove godine organizovano po drugi put. Sajam je održan u kongresom centru Istanbul, od 26. do 28. februara, i okupio je profesionalce kako iz Turske, tako i iz sveta.

ACE od M.I.C.E. je organizovan od strane Tourism Media Group u koordinaciji sa Tatu Event, kako bi se povećalo priznanje kongresne industrije.

Otvaranje sajma je počelo 26. februara sa prijemom u Volkswagen Areni, kojem je prisustvovalo 1.500 gostiju.

Ove godine, sajam je okupio organizatore događaja iz 25 različitih zemalja, uključujući i Šapaniju, Azerbejdžan, Austiju i Grčku. Na 325 štandova predstavili su se hoteli, event menadžment kompanije, kompanije za dekoraciju i aplikacije, transfere, HR, i sl. Za 262 učesnika organizovano je 27 panela, seminara, konferencija i networkinga u 3 različite sale.

ANKETA KOJA JE SPROVEDENA PRIKUPILA JE VAŽNE INFORMACIJE


U okviru ACE of M.I.C.E., ove godine, sprovedeno je istraživanje kojem je prisustvovalo stotinu ljudi iz oblasti kongresne industrije.

Istraživanje je ukazalo na važne informacije u kongresnoj indutriji, a njeni rezultati su objavljeni na konferenciji koja je održana u kongresnom centru Istanbul 26. februara.
Nagrade za koje se prijavilo preko 150 učesnika iz 4 različite oblasti (Meeting Management Companies, Meeting Support Companies, Hotels and Events ) dodeljene su u petak, 27. februara. Ovogodišnji najbolji od najboljih, dobili su nagrade u 23 različite oblasti.

Više od 3.000 gostiju prisustvovalo je doeli nagrada, koja je održana u kongresnom centru Halic.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.