Konferencija Inovacije u turizmu Zlatibor 2017

0
3015
Inovacije u turizmu 2017
Inovacije u turizmu 2017

Zlatibor i Hotel Palisad će u periodu od 10 do 12. maja 2017. godine biti mesto održavanja konferencije Inovacije u turizmu.

Program konferencije IT Zlatibor 2017 – najbolja terapija protiv menadžerske glavobolje – uključiće predavanja profesora A. Markovića, profesorke S. Marinković i profesora M. Mihića sa FON, a koji će govoriti o osnovnim funkcijama menadžmenta u 21. veku, sada i u budućnosti. Profesor Andreas Vögl (www.voegl.at), svetski poznat konsultant u oblasti turizma će govoriti o iskustvima Austrije, dok će o sličnostima i razlikama između efikasnosti i efektivnosti govoriti jedan od najpoznatijih predavača sa Adižes instituta – dr Zvezdan Horvat.
MSc Nenad Vukašinović, član IT tima i neko ko se više od deset godina bavi razvojem turizma, pričaće o načinu kreiranja turističkog proizvoda i povećanju prihoda od turizma.

Učesnike pored ovih predavanja očekuje i nekoliko vrlo zanimljivih, primenjivih i uspešnih primera iz svakodnevnog poslovanja koji su kombinujući kreativnost i znanje postigli zapažene rezultate.

Na IT konferenciji se očekuje učešće više od 200 učesnika iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.