Implementirajte CSR u vaš sledeći događaj – Uvod u 28. broj SEEbtm magazina

Budite drugačiji

0
2814

Event planeri imaju mogućnost da pruže mnogo više od bukiranja smeštaja, organizacije transfera, večera i sličnih, uobičajenih aktivnosti.

Implemeniranje CSR aktivnosti u događaj doprinosi stvaranju veće vrednosti samog događaja, angažovanju učesnika i dobar zajednički osećaj svih prisutnih jer je urađeno nešto za dobrobit drugih. Taj osećaj će isplivati na površinu kao najbitniji za većinu gostiju.

Miona Milić
Miona Milić

Prostor je bio veoma lep, hrana fantastična, domaćini su bili više nego ljubazni, i sve je bilo stvarno na nivou, ali, čoveče, danas sam doprineo zajedno sa ostalima da bolesno dete ima za lečenje, da beskućnici imaju šta da pojedu, sredili smo park, a onom igračkom, koju smo pravili sa kolegama, igraće se neko dete iz sirotišta… E TO je dobar osećaj! Dobro je bilo biti deo ove priče! Verovatno će se i spontano pokrenuti deljenje ovog utiska na društvenim mrežama, jer ljudi žude za dobrim iskustvima, osećajem da kao pojedinci mogu nešto da promene ili doprinesu i budu deo nečeg važnog ili velikog.

Često se event planeri pitaju kako da motivišu i inspirišu svoje učesnike na događaju, a aktivnosti korporativne društvene odgovornosti omogućavaju upravo to. Davanje – u svakom smislu, je inspirativno, nadahnjujuće i u krajnjem slučaju, zarazno. I kao što je Kejti Kalvin, CEO i predsednica Fondacije Ujedinjenih Nacija rekla – „Suština davanja nije samo skupljanje donacija. Ono je u pravljenju razlike.”

U ovom broju SEEbtm magazina pronađite puno praktičnih saveta i ideja koje aktivnosti
kako i zašto da primenite, pronađite dobre primere u praksi, i na kraju krajeva, inspirišite
se kako da inspirišete druge. Kad se malo razmisli, čak je apsurdno koliko je implementiranje neke od ovih aktivnosti jednostavno, često je dovoljno samo da se neko SETI da bi to moglo da se uradi. I nastanu velike stvari.

„Pomozi drugima bez razloga i daj bez očekivanja
da ćeš dobiti nešto za uzvrat.”
– Roy T. Bennett, The Light in the Heart

Miona Milić,
glavni i odgovorni urednik

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.