Hotel Zlatibor Mona – 120 SMEŠTAJNIH JEDINICA ZA 120 GODINA TURIZMA

Svečano otvaranje Hotela Zlatibor Mona

0
4551
Hotel Zlatibor Mona svecano otvaranje

Hotel Zlatibor Mona svecano otvaranjePrivatizacijom 2005. godine hotel Zlatibor Mona je postao deo poslovnog sistema „MONA“ d.o.o. Beograd, a nakon dve faze renoviranja postao je vodeći hotel na Zlatiboru i jedan od najbolje posećenih hotela u Srbiji.

Prateći nove trendove u hotelijerstvu preduzeto je renoviranje postojećeg kapaciteta hotela i dogradnja novih 3.000 m2. U hotel je uloženo 4.000.000 evra, a na renoviranju i izgradnji istog su radile brojne domaće firme sa preko 200 radnika u periodu od marta 2012. godine do marta 2013. godine. Od kupovine hotela, preduzeće MONA je uložilo 12 miliona evra i od običnog odmarališta sa 21 zaposlenim, danas je postao impozantni hotel sa 4 zvezdice i 95 zaposlenih.

Posle druge faze renoviranja, hotel Zlatibor MONA raspolaže sa 120 Hotel Zlatibor Mona roomsmeštajnih jedinica sa 300 ležajeva, dva restorana nacionalne i internacionalne kuhinje, barom, wellness centrom, igraonicom za decu sa kafe barom za odrasle, kao i sa multifunkcionalnim kongresnim centrom „Koledo“ kapaciteta do 500 osoba.

U pansionskom restoranu Vila se služe obroci na bazi bife stola, gde gosta svako veče sačeka različita svetska kuhinja. Lada bar je mesto gde gost može popiti kafu, pojesti omiljenu poslasticu, ali i uživati u divnoj bašti u borovoj šumi. Ukoliko gost želi da oseti ukus i miris zlatiborske kuhinje i domaćih vina, restoran i vinski bar Perun je pravo mesto za to. Nadaleko čuveni Hotel Zlatibor Monadomaći specijaliteti, izvrsna vina, toplo ognjište, samo su neki od atributa ovog restorana, gde dolaze ne samo gosti hotela, već i gosti celog Zlatibora.

U hotelu MONA se posebno izdvajaju tri celine:

– Wellness centar MONA, prava oaza mira i relaksacije, nudi zatvoreni bazen, 2 saune, parno kupatilo, hidromasažne bazene, teratnu, kapsulu zdravlja, kao i brojne masaže i tretmane lica i tela autohtonim biljakama sa Zlatibora

– Igraonica za decu sa barom sa odrasle

– Kongresni centar „Koledo“ sa kapacitetom do 500 osoba

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.