Hotel Summit Srbija 2019

0
2324

Cilj konferencije Hotel Summit Srbija je da isprati najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja, kao i aktuelne trendove u hospitality industriji u zemlji, regionu i svetu.

Konferencija će, drugu godinu za redom, u organizaciji izdavačke kuće INB2B Media i InHotel magazina, biti održana 21. marta 2019. godine u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.

Više od 15 međunarodnih govornika, iz Velike Britanije, Litvanije, Nemačke, Francuske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije, sa učesnicima će podeliti najnovije rezultate istraživanja, primere dobre poslovne prakse, trendove, izazove i tajne uspeha na zahtevnim tržištima hospitality sektora.

Prema podacima agencije Euromonitor International, ukupan broj međunarodnih putovanja će u narednih pet godina zabeležiti stabilan rast od 5 odsto na globalnom nivou. Očekuje se da će već 2020. godine biti ostvareno više od 1,5 triliona internacionalnih poseta. Koji mega trendovi će oblikovati hospitality sektor u narednim godinama i kako njihovo razumevnje može da pomogne hotelijerima da prilagode i unaprede poslovanje?

Šta za hotelijere znači stvaranje partnerskog odnosa koji neguje individualne vrednosti hotelskih brendova, ali i obezbeđuje ekstenziju u formi konsultanstke ili operativne podrške?

Slovenija je među zemljama koje sa velikim uspehom grade koncept glampinga, odnosno luksuznog kampovanja, a Hrvatska je kroz nekoliko primera uspešno revitalizovala svoj banjski turizam. Šta Srbija može da nauči od svojih suseda?

U periodu januar-avgust 2018. u Srbiji je ostvareno ukupno 6.646.888 noćenja, od čega su domaći turisti ostvarili 62%,  a strani, mahom iz BiH, Crne Gore, Turske, Rumunije, Nemačke i Kine, 38% od ukupnog broja. Ekskluzivno istraživanje agencije Ipsos za Hotel Summit će nam pokazati šta oni misle o nama i kako nas vide.

Da bi gost proveo noć u hotelu, prvo negde mora da provede dan. Imaćemo priliku da čujemo kakvo znanje i resurse podrazumeva upravljanje destinacijom i koje operacije održavaju destinaciju u životu, ali i na koji način Srbija može da ih unapredi.

Kako kombinovanje dugoročne strategije sa kratkoročnim rešenjima donosi željene rezultate u procesima upravljanja prihodima i da li je upravljanje hotelom umetnost, vođena emocijama ili egzaktna nauka vođena formulama i brojkama?

Konferencija će se dodatno osvrnuti na potencijal online platformi za ostvarivanje poslovnih ciljeva, ali i na primeru jednog londonskog hotela pokazati kako inovativan pristup donosi uspeh na izuzetno zahtevnom i konkurentnom tržištu.

Organizator popust od 50% nudi za rane prijave do 20. februara,  kao i posebne pogodnosti za grupne prijave.

Kompletan pregled tema i učesnika i informacije o kotizacijama i prijavi na stranici www.hotel-summit.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.