Iznajmite Instagram Boyfriend-a na ovoj turi po Rimu

0
3478

Instagramerke mogu da počnu da se raduju, jer od skoro mogu iznajmiti svog Instagram dečka koji će napraviti savršene fotografije sa putovanja.

Ukoliko vaš momak ne voli da fotografiše, ili putujete solo, specijalizovani turoperatori Roma Experience sada nude Instagram dečka da vas prati i uhvati one #travelgoals Instagram snimke o kojima ste oduvek sanjali.

Služba ovog turoperatera osnovana je jer Instagram igra sve veću ulogu u životu ljudi, pa čak i deluje kao uticajni faktor u odabiru turističke destinacije. U stvari, nedavna studija je utvrdila da je 40,1% milenijalaca smatralo da je „Instagrammability″ važan faktor pri razmatranju destinacije za odmor.

„Boyfriends of Instagram“ su oni strpljivi nepoznati heroji, koji prave savršene snimke na Instagramu, a na kojima dobijate stotine lajkova. U svetu selfija i filtera, Instagram dečko je postao fenomen sam po sebi, a moguće ga je iznajmiti u okviru ture Experience Rome in One Day tour.

Govoreći o novoj ponudi, Davide Bolognesi, menadžer marketinga Roma Experience-a, kaže: „Znamo da su društveni mediji postali veoma uticajni faktor za putnike. Ljudi danas doživljavaju svet kroz kameru i putem fotografija, što nije nužno loša stvar, a kako kaže stara izreka – slika govori više od hiljadu reči. Važno je da budemo u toku sa stalnim razvojem želja naših putnika, a kako kvalitetne fotografije postaju sve važniji faktor za putnike, želimo da im to omogućimo.”

Insta Boyfriend servis omogućava putnicima da angažuju profesionalnog fotografa da im se pridruži za vreme obilaska na tri sata, fotografišući ih oko nekih od najslikovitijih italijanskih lokacija. Slike se dostavljaju putem imejla. Usluga košta dodatnih 350 EUR na samu cenu turističke ture.

Celokupna dnevna tura u Rimu i Vatikanu košta od 561 funti pa naviše, uključujući sve ulaznice i privatni transfer od centra grada do Vatikana. Fotografska usluga je dodatna opcija i može se dobiti po ceni od 309.39 funti.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.