HOTEL GALLERIA – KOMPLETNA KONFERENCIJSKA PONUDA ZA SVE VRSTE DOGAĐAJA

Hotel Galleria, Subotica

0
3831

Hotel Galleria drži do reputacije da je najbolji, najlepši i najčistiji hotel u Subotici koji raspolaže sa ukupno 90 smeštajnih jedinica od toga 78 dvokrevetnih soba (30 m2), 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama (30 m2), 7 klasičnih (60 m2) i 3 delux apartmana (predsednički (120 m2), kraljevski i mladenački (90 m2)).

Hotel raspolaže sa 7 kongresnih sala različitih veličina kako bi odgovorio zahtevima svojih klijenata od malih seminara do velikih konferencija.

Pored kongresnih i smeštajnih kapaciteta hotel Galleria raspolaže i sa jednim od najlepših Wellness centara u regionu – Galleria Wellness centrom koji se prostire na 1.600 kvadratnih metara.

Galleria Wellness gostima nudi finske saune, turska kupatila, dr Kneipp vodenu terapiju, tepidarijume, relax sobu, slanu sobu, hidromasažne kade, vrhunski program masaža i tretmana tela, solarijum, potpuno novi i moderan kozmetički salon kao i mnoge druge usluge koje su na raspolaganju kako gostima hotela tako i van-hotelskim gostima.

Hotel je od 2013. godine opremljen poslednjom generacijom TV uređaja i najsavremenijim hotelskim TV sistemom.

U sklopu hotela sa nalazi više ugostiteljskih objekata:

Restoran „Paviljon“, na 6. spratu, na krovu hotela, u kome se služi doručak gostima na švedskom stolu a uz doručak gosti mogu da uživaju u pogledu na ceo grad Suboticu.

Restoran „Panorama“, na 5. spratu, je pansionski restoran za goste hotela ali i idealan prostor za poslovne ručkove i proslave sa kapacitetom do 200 osoba. Iz restorana se takođe pruža prelep pogled na grad.

Balska dvorana, na 5. spratu, kapaciteta 350-400 osoba, je jedna od najlepših svečanih sala u ovom delu Srbije. Sa okruglim stolovima, podijumom za igru i prelepim svečanim ambijentom ovo je omiljena sala za venčanja i korporativne proslave u Subotici i okolini.

Restoran „Minhen – bavarska pivnica“, neposredno pored recepcije u hotelu Galleria, predstavlja autentičan restoran bavarske kuhinje. Pored specijaliteta iz bavarske za goste se posebno biraju i najbolja nemačka piva.

Brzi restoran „Atriums place“, u atriumu hotela, je restoran sa samouslužnom linijom, dnevnom ponudom za brz, uvek svež i kvalitetno pripremljen obrok.

Hotel raspolaže i sa 200 parking mesta na nivoima -1 i -2, kao i fitness centrom sa preko 30 različitih sprava za vežbanje, frizerom i supermarketom. Ceo hotel je pokriven WiFi pristupnim tačkama internetu. Na društvenoj mreži facebook, hotel Galleria je jedan od najaktivnih hotela iz regiona a možete se u to uveriti i na stranici facebook.com/hotel.galleria

hotel@galleria-center.com
+381 24 647 294
Matije Korvina 17, Subotica
www.galleria-center.com

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.