Ovog juna Portorož u Sloveniji poslužiće kao savršena lokacija za 25. evropsko H.O.G. Rally okupljanje, gde će biti ugošćeni vlasnici Harley-Davidson motora iz cele Evrope i sveta.
Sa početkom u četvrtak, 16. juna 2016. godine, očekuje se da će H.O.G. Rally kao društveni događaj godine za članove okupiti 25.000 posetilaca tokom vikenda.

Charlie Alger je dugogodišnji direktor za velike klijente u agenciji Goose Live Events i svojim bogatim iskustvom – kako u korporativnim tako i u javnim događajima – doprinosi Harley-Davidson festivalima širom Evrope, kao menadžer za organizaciju evropskog H.O.G. Rally okupljanja.

SEEbtm: Kako biste opisali klijenta (Harley-Davidson) i njegove potrebe u pogledu događaja?

Charlie: Harley-Davidson ispunjava snove inspirisane brojnim fantastičnim putevima sveta praveći izvanredne motocikle i korisnička iskustva. Oni pokreću strast za slobodom i omogućavaju kupcima da izraze svoju individualnost. Motocikli Harley-Davidson imaju moćne motore, a široka ponuda obuhvata sportstere, turing i ulične motocikle.

Ovog juna 25. evropsko H.O.G. Rally okupljanje odigrava se u Portorožu u Sloveniji.

Ovaj prelepi primorski grad biće fantastična lokacija događaja, na kom će biti ugošćeni vlasnici Harley-Davidson motora iz cele Evrope i sveta.

Poslednja dva izdanja održana su u Puerto Šeriju u Španiji i Biogradu u Hrvatskoj, a pre toga 110. godišnjica okupljanja H.O.G. Rally proslavljena je u Rimu.

Kompanija Harley-Davidson Europe angažovala je Goose Live Events kako bi našli lokaciju za događaj posle saradnje u okviru H.O.G. Rally okupljanja 2015. godine u Španiji. Portorož je spomenut kao opcija i nakon malo istraživanja na daljinu i prve posete gradu osmišljen je plan.

H.O.G. Rally okupljanje predstavlja društveni događaj godine za članove.

Tu imaju priliku da se vide sa starim prijateljima i upoznaju nove dok zajedno otkrivaju nov deo Evrope i nove puteve za vožnju. – uokvireno na drugoj strani, i ovde u tekstu Očekuje se 25.000 posetilaca tokom vikenda.

SEEbtm: Šta se pokazalo kao najveći izazov u organizaciji ovog događaja?

Charlie: Kod ovako velikih događaja na velikim javnim lokacijama postoji mnogo aktera sa kojima se treba konsultovati. Lokalne vlasti su nam pružile ozbiljnu podršku i njihovo učešće je ključno u okupljanju svih neophodnih aktera pri realizaciji jednog uzbudljivog događaja koji je otvoren za sve.

bigstock-MOSCOW-RUSSIA-JULY-----B-59076620

SEEbtm: Koliko teško je bilo pronaći odgovarajuću lokaciju?

Charlie: Jako je teško pronaći lokaciju koja je pogodna za ovu vrstu događaja jer postoji mnogo ključnih elemenata koji su potrebni da bi se kreiralo okruženje i atmosfera jednog H.O.G. Rally okupljanja. Portorož ispunjava sve stavke – puteve, smeštaj i prijateljsko okruženje. Razmatrane su i druge lokacije, a neke od njih su u igri za nadolazeće godine.

SEEbtm: Zbog čega ste izabrali Portorož?

Charlie: Portorož je izabran zato što obezbeđuje prelep obalski ambijent za događaj sa fantastičnim putevima, a zahvaljujući položaju u središnjem delu Evrope većina članova može da dođe do njega za nekoliko dana vožnje. Komunikativni ljudi, kafići, restorani i širok izbor smeštaja doprineće izuzetno ugodnom događaju.

U samom gradu nalaze se lokacije na otvorenom koje odgovaraju kreiranju događaja koji je „otvoren za sve“, zbog čega nije ograničen na isključivo tvrdokorne članove. Trajaće tri dana sa početkom u četvrtak, 16. juna 2016. godine, uz živu muziku svake večeri na glavnom trgu preko puta hotela Grand Hotel Portorož.

CF027618 - credit Matevz Kostanjsek

SEEbtm: Da li je primećeno povećano interesovanje za zemlje Jugoistočne Evrope kao nove lokacije?

Charlie: H.O.G. članovi su stalno u potrazi za otkrivanjem novih puteva i zemalja, pa dolasci u zemlje koje možda ranije nisu istražili predstavljaju ključni deo događaja.

SEEbtm: Šta je za vas vrhunac događaja?

Charlie: Vrhunac događaja su revija unikatnih motora koja će se održati u petak po podne na prelepom istorijskom Tartinijevom trgu, i parada u subotu – vozači Harley motora će se masovno okupiti i započeti vožnju u kojoj će uživati u prelepom krajoliku regiona, prolazeći kroz Koper i Izolu pre povratka u Portorož.

Oba događaja pružaju priliku da se vide prelepi i jedinstveni motori i oseti ova atmosfera. Događaj će takođe uključiti predstavljanje najnovijih Harley-Davidson dvotočkaša, od kojih će mnogi biti na raspolaganju za probne vožnje iz prezentacijskog centra. Gosti će moći da uživaju i van puteva u džipovima i otkriju šta sve ova vozila zapravo mogu.

Goose Live Events kreira izuzetna virtuelna i uživo iskustva brendova za sve profile publike u celom svetu. U pitanju su vrhunski događaji. Neki od korporativnih klijenata uključuju FTSE100 kompanije AstraZeneca, Mondi i Syngenta, kao i Whitbread, Luxottica i automobilske brendove Bentley i Lamborghini. Agencija Goose takođe promoviše i organizuje niz javnih festivala i događaja uključujući Regent Street Motor Show, Bonhams London to Brighton Veteran Car Run i Silverstone Classic – najveći trkački festival klasičnih motora na svetu.
SHARE
Prethodni tekstKako će nove Facebook mogućnosti uticati na kongresnu industriju?
Sledeći tekstKo kaže da IT i sport ne idu rame uz rame?
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.