GuestJoy na tržištu Srbije

0
2067

GuestJoy, zvanični partner TripAdvisor-a, otvorio je svoju kancelariju u Beogradu, sa ciljem da postane vodeća kompanija u Srbiji u segmentu povećanja prihoda koje ostvaruju hoteli, a na osnovu dodatnih usluga koje hotel pruža, kao i u segmentu ocenjivanja pruženih usluga samih hotela.

GuestJoy, vodeća kompanija koja pruža rešenja za povećanje prihoda koje hoteli ostvaruju kako iz povećanog broja noćenja, tako i iz dodatnih usluga koje pružaju, otvara svoju kancelariju u Beogradu, koja će predstavljati regionalni centar, sa namerom da pokriva poslovne aktivnosti na celom Balkanu. Sa sedištem u Talinu, Estonija, Guestjoy pruža sofisticirana rešenja za povećanje hotelskih prihoda, kao i za ocenu kvaliteta pruženih usluga. Naša rešenja se koriste u više od 200 hotela, kao i u 17 zemalja širom sveta.

GuestJoy pruža inovativno i ekonomično rešenje za hotele, i omogućava bliži kontakt sa svakim gostom pre samog čekiranja, za vreme boravka, kao i nakon odjave iz hotela, sa ciljem da unapredi korisničko iskustvo, od trenutka kada su rezervisali svoj smeštaj. Naše rešenje, na vrlo jednostavan način, omogućava korisniku da iznese svoje mišljenje o kvalitetu pruženih usluga na TripAdvisor web sajtu, koji je i naš zvaničan partner, a ova usluga se smatra jednom od ključnih koja održava konkurentnost u odnosu na druge hotele.

Kada je reč o ekspanziji same kompanija, Annika Ylem, suosnivač GuestJoy je izjavila:

“Sa 82.1% ukupno ostvarenih noćenja od strane turista iz inostranstva u 2018. godini, Beograd je svakako stavljen na mapu poželjnih destinacija. Povećan broj letova sa beogradskog aerodroma, govori u prilog toj činjenici. Takođe, poboljšanja koja očekuju beogradski aerodrom će svakako doprineti da Beograd bude lider na u regionu Balkanu, kada je turizam u pitanju.“

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.