Hotelu Regent Porto Montenegro Jelena Čabarkapa priključila se pre pola decenije na poziciji ličnog asistenta generalnog menadžera u timu zaduženom za pripremu otvaranja hotela.

Nakon toga, prelazi u tim prodaje i marketinga na poziciju menadžerke prodaje na kojoj se nalazi i danas. Sa njom smo razgovarali o poslovnoj filozofiji koja je za njih ključ uspeha i budućim planovima.

Jelena Čabarkapa, Menadžerka prodaje hotela Regent Porto Montenegro
Jelena Čabarkapa, Menadžerka prodaje hotela Regent Porto Montenegro

Timu hotela Regent Porto Montenegro ste se priključili pre pet godina u pre opening fazi. Sa ove distance, koliko su se očekivanja i planovi na polju kongresnog turizma poklopili i ostvarili?

Ponosna sam što sam bila dio osnivanja hotela Regent Porto Montenegro te nakon skoro pet godina mogu reći da sam dio tima koji je doprinio razvoju luksuznog turizma u Crnoj Gori. Iako vodim segment prodaje koja je orjentisana ka korporativnom segmentu u regionu sa slobodom mogu posvjedočiti da se naša zemlja u relativno kratkom roku pozicionirala kao nova luksuzna destinacija te u proteklih nekoliko godina stasava kao međunarodno prepoznata MICE destinacija. Danas bilježimo zaključenu saradnju sa više od 200 domaćih kompanija; vladinih i međunarodnih organizacija i 300 uspješno održanih događaja.

Vaša poslovna filozofija izgrađena je na premisi „five star know-how“. Na koji način je implementirate u svakodnevno poslovanje?

Vrlo pažljivo pratimo trendove u poslovanju naših klijenata i njihove aktivnosti u cilju prilagođivanja naših ponuda. Takođe, njegujemo razvoj partnerskog odnosa i organizaciju zajedničkih događaja u prilikama i lokacijama koje su optimalne za udružene aktivnosti. U kreiranju ponuda uzimamo u obzir sve specifičnosti potreba naših klijenata, te shodno tome kreiramo ponude ili pak planiramo prilagodbu ponuda za nastupajuću godinu.

Nedavno ste najavili i proširenje kapaciteta kojom ćete dodatno obogatiti korporativnu ponudu. O čemu se radi i šta možemo očekivati?

Regent Porto Montenegro će tokom ljeta 2019. godine otvoriti novo Baia krilo hotela koje će doprinijeti diversifikaciji ponude novim kategorijama soba. Podsjećam da je hotel Regent otvorio krilo Venecija 1. avgusta 2014., dok je Aqua krilo otvoreno tokom jula prošle godine. Sada raspolažemo sa 149 atraktivnih smještajnih jedinica a sledeće godine sa dodatnih 70
jedinica.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.