GENERACIJA Y – BUDUĆNOST KONGRESNE INDUSTRIJE NA EIBTM-u

0
721

EIBTM 2009EIBTM (Evropske inicijative i poslovna putovanja i skupovi /European Incentive and Business Travel and Meetings/) je vodeća izložba za međunarodne globalne skupove i industriju inicijativa koja se održava u živoj poslovnoj i turističkoj destinaciji Barselone. Uz garantovano učešće najviših globalnih donosioca odluka, EIBTM pruža uslugu koja vremenski i poslovno efikasno odgovara na potrebe kupaca i prodavaca, a naročito zahvaljujući uspostavljanju Organizovanog programa za kupce.

Uz priliku da proširite Vašu poslovnu mrežu i učestvujete u podsticajnim obrazovnim seminarima, EIBTM nudi dinamično poslovno okruženje gde ideje za liderstvo i novi trendovi podstiču dizajniranje budućnosti kongresne industrije.

EIBTM 2008 bila je veoma uspešna izložba – sa rekordnim brojem Organizovanih kupaca i posetioca iz oblasti trgovine, uz izlagače koji su predstavljali preko 150 zemalja širom sveta, kao i preko 50.000 sastanaka između organizovanih kupaca i izlagača.

Kombinovanjem najnovijih pitanja i trendova u industriji, lansiranjem ekskluzivnih rezultata istraživanja, kao i uz čitav niz najboljih međunarodnih govornika i stručnjaka, EIBTM teži da obezbedi najviši standard obrazovanja kroz ekstenzivni, besplatni program seminara koji se održavaju u toku tri dana trajanja izložbe.

Jedno od gorućih pitanja jeste i sve veći značaj generacije Y za industriju.Rob Davidson, EIBTM Industry Trend Analyst

Jedno od najvažnijih pitanja na  EIBTM-u  2009 jeste sve veći značaj generacije Y za industriju.  Trodnevni događaj u Barseloni koji će se održati od 1. do 3. decembra 2009. godine posvećuje u okviru programa „Profesionalno obrazovanje“ čitave sesije potrebama ove mlade dinamične generacije, a u okviru ovoga ostvarena je i saradnja sa ICCA u cilju potrage za budućnošću industrije preko ovog Foruma za mlade profesionalce.

Generacija Y – oni koji su rođeni između 1977. i 1995. godine – već vide da organizatori gledaju na skupove i događaje na drugačiji način, naročito u pogledu tehnologije; oni teraju organizatore da ozbiljno razmišljaju o tome koje se tehnologije mogu koristiti da bi se mlade generacije privukle da prisustvuju i učestvuju na njihovim konferencijama, skupovima, podsticajnim susretima i događajima.

Rob Davidson, ekspert po ovom pitanju, Viši predavač na smeru Poslovna putovanja i turizam Univerziteta u Westminsteru, koji je posvećen tome da pruži najbolje profesionalno obrazovanje, pomoćiće održavanje seminara pod nazivom “Motivisanje Generacije Y – kako da osmislite skupove i iskoristite tehnologiju, a da uključite i ovu generaciju u dešavanje?” Ovo čini deo programa „Sat za tehnologiju“ EIBTM-a, koji će se održavati svakoga dana.

Na još jednoj sesiji Sata za tehnologiju, koju će voditi Corbin Ball, CMP, iz kompanije Corbin Ball Associates, biće razmatrana tema „Socijalni mediji za skupove: koji su među njima najbolji izbor?“ Web 2.0, Twitter i socijalni mediji su ključne reči i proizvodi koje Generacija Y razume i priznaje kao korisna marketinška sredstva. U okviru ove radionice biće dat pregled tekućih socijalnih trendova, što će biti polazna tačka za obradu lavirinta postojećih tehnologija. Više pojedinosti o izložbi mogu da se nađu na www.eibtm.com.

SHARE
Prethodni tekstZvezda City Oaza, Beograd, Srbija
Sledeći tekstIMEX Zelene nagrade 2009 (IMEX Green Awards)
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.