Falkensteiner Hotels & Residences započeo saradnju sa Miles & More

0
4103
Petra Goetting, Managing Director of Sales and Marketing

Petra Goetting, generalni direktor marketinga i prodaje Falkensteiner grupacijeMarketinška saradnja između Miles & More International GmbH, podružnice Deutsche Lufthansa AG i trenutno 31 hotela u okviru FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG dugoročno je orijentisana.

Za Falkensteiner Hotels & Residences, zastupljene u šest evropskih zemalja, pristup najuspešnijem programu lojalnosti u Evropi za putnike koji često lete predstavlja važan korak za predstojeće dalje širenje poslovanja.

Miles & More je sa zadovoljstvom obogatio sopstveni portfolio poizvoda za svoje članove, dodajući mu i raznovrsnu ponudu Falkensteiner Hotels & Residences.

„Miles & More sa 28 miliona članova širom sveta i više od šest miliona nemačkih korisnika nudi idealnu platformu za intenziviranje prodajnih i tržišnih aktivnosti naših hotela kako na postojećim, tako i na potencijalnim novim tržištima. Raznovrsnost naše ponude, sa 31 hotelom sa četiri i pet zvezdica, smeštenim u šest zemalja, želimo ciljano i efikasno da predstavimo i na internacionalnom nivou.

Uz ovo partnerstvo i pristup programu lojalnosti putnika Miles & More sada su nam i ta vrata otvorena. Osim toga, u narednim mesecima ćemo svoj portfolio proširiti ponudom novih hotela na novim tržištima, te je međunarodno orijentisana marketinška saradnja od strateške važnosti za naše preduzeće“, rekla je Petra Geting (Petra Götting), generalni direktor marketinga i prodaje Falkensteiner grupacije (FMTG AG).

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.