Trening za moderatore od sada i u regionu jugoistočne Evrope

Veštine komunikacije i vođenja sastanaka

0
3373

Kim CoppesTrening sa fokusom na veštine komunikacije i vođenje sastanaka namenjen menadžerima, moderatorima, govornicima, visoko je ocenjen od strane učesnika u Holandiji.

Iz tog razloga, poznati profesionalci u ovoj oblasti, Kim Coppes i Jan-Jaap In der Maur, odlučili su da prenesu svoja znanja i na ostatak evropskog tržišta.

G-din In der Maur ističe da nije uvek neophodno zaposliti profesionalnog moderatora, već da po kompanijama treba raditi na obuci zaposlenih u ovim veštinama komunikacije. Kim Coppes ističe da je veliki broj zaposlenih svakako blisko povezan i učestvuje u vođenju sastanka, pa je usavršavanje ovih tehnika i znanja,što je i glavni cilj ovog treninga, veoma korisno i u tim slučajevima, neophodno.

Trening je namenjen za samo 12 učesnika sa 2 trenera, tako da se svakom polazniku Moderatoriobezbedi onoliko pažnje koliko je potrebno, za sve diskusije i sva pitanja.

Gospođa Coppes i gospodin In der Maur ističu da je najbolji način za postizanje uspešnosti u vođenju sastanaka vežbanje, što se najviše i radi na pomenutom treningu, a oni su i na raspolaganju za sva pitanja polaznika i nakon obuke.

Radionica pokriva sve neophodne veštine kao što su vođenje sastanaka, moderacija, diskusije, prezentovanje, intervjuisanje, scenski nastup, predsedavanje.

Gospođa Coppes i gospodin In der Maur ističu da, iz njihovog iskustva, svaki profesionalac često koristi veštine moderiranja u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji kao i da su ove veštine apsolutno must-have u svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji. Mnogi stručnjaci imaju neko iskustvo kao moderatori ali im je potrebno da poboljšavaju svoju praksu i prihvataju napredne veštine i tehnike.

Trening će se održati u periodu 23. – 24. oktobra 2014. godine u Beogradu. Detaljnije informacije o treningu pogledajte na MODERATORI-TRENING ili putem mejla: office@kongresniturizam.com
SHARE
Prethodni tekstFalkensteiner Hotels & Residences započeo saradnju sa Miles & More
Sledeći tekstFitness & Aerobic Camp i ove godine održan u Hotelu Olympia u Vodicama, Hrvatska
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.