Fabrika – mesto održavanja jedinstvenih događaja

0
4015
Fabrika, Beograd
Fabrika, Beograd

Event prostor Fabrika dodala je u junu svom jedinstvenom prostoru spoljno dvorište od 280 kvadrata, koje je u skladu sa dizajnom i konceptom celokupnog prostora, sa specijalnim svetlima, velikim šankom, atmosferom skrivene bašte i upečatljivim pogledom na veliki dimnjak.

Fabrika je u proteklom periodu bila mesto održavanja raznih vrsta događaja, pa je tako u junu održana promocija jednog od najuspešnijih novih luksuznih brendova, SevenFriday iz Švajcarske. Kroz photo-shoot i sjajan promo party predstavljena je ekskluzivna linija satova koji su inspirisani industrijskim dizajnom.

U saradnji sa Italijanskim Institutom za kulturu u Beogradu, Fabrika je organizovala nekoliko interesantnih događaja, kao sto je predstava Dekameron i serija filmova i prezentacija o kulturnoj baštini Italije. Takođe, u junu, kompanija Pharmanova proslavila je 25 godina rada.

Zbog svog jedinstvenog izgleda, Fabrika je izabrana za snimanje novog spota pevačice Severine i glumice Jelisavete Seke Sabljić, a snimljeno je i nekoliko epizoda popularne serije „Andrija i Anđelka”.

U predstojecem periodu u Fabrici nastavljaju saradnju sa Italijanskim Institutom za kulturu u Beogradu, kao i sa drugim institutima i centrima, poput Nansen Dialogue Center, kroz serije predavanja, filmova i inovativnih događaja, dok očekuju i raznovrsne događaje, modne revije, promocije novih brendova i ekskluzivnog lifestyle festivala.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.