Event Booster – prvi sajam organizacije događaja u Srbiji

0
2531

Francusko-srpska privredna komora će po prvi put u Srbiji organizovati sajam Organizacije događaja pod nazivom Event Booster, u hotelu Metropol u Beogradu, 13. juna 2019.

U okviru ovog ekskluzivnog sajma, svi ponuđači usluga u organizaciji korporativnih i drugih vrsta događaja imaće izuzetnu priliku da na jednom mestu sretnu upravo svoju ciljnu grupu: veliki broj poslovnih ljudi, event menadžera, članova, prijatelja i ostalih važnih partnera Francusko-srpske privredne komore.

Pored specijalno pozvanih predstavnika poslovne zajednice, događaj će biti otvoren i široj javnosti, ali isključivo uz pozivnicu. Oblasti koje će biti zastupljene na Event booster-u su sve one koje se odnose na organizaciju različitih formata događaja, kao na primer ponuda hotela, prostora, restorana, keteringa, dekoracije, mobilijara, brendinga i štampanog materijala, muzički programi, kao i modne kuće, dizajneri, fotografi i video-studiji, animatori, agencije za planiranje i organizaciju događaja itd.

Ono što ovaj sajam razlikuje od ostalih je činjenica da je manjeg formata, tj. organizovan je kao networking event – čime izlagačima pruža idealne uslove da predstave svoju ponudu koja svaki događaj čini nezaboravnim.

Za prijave, pozivnice i ostale informacije, možete poslati email na office@ccfs.rs

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.