Belgrade Business Run: Spajamo 5000 zaposlenih iz više od 500 najodgovornijih kompanija u Srbiji

Više od trčanja: Serbia Business Run je najveći tim bilding događaj u 5 gradova Srbije ikada organizovan u našoj zemlji

0
2075

Ove godine, Belgrade Business Run je postao deo Serbia Business Run serije!

Serbia Business Run predstavlja svojevrsnu modernizaciju nekadašnjih radničko-sportskih igara u kojem mogu da učestvuju sve kompanije koje žele da promovišu zdravlje i timski duh kod svojih zaposlenih. Učesnici trke, trče ili hodaju 5 km, a pravo učešća imaju svi, nevezano za poziciju u kompaniji, broj godina ili nivo utrenirnosti.

 Pored Beograda i Novog Sada, još tri od pet najvećih poslovnih centara Srbije ove godine dobilo je svoj Business Run – Kragujevac, Niš i Subotica. Trke u Subotici i Kragujevcu su uspešno završene uvodeći nas u najveću i najmasovniju u seriji – Belgrade Business Run 13. juna. Novi Sad i Niš nas očekuju na jesen.

U okviru Belgrade Business Run-a do sada je trčalo 3.500 učesnika iz više od 300 kompanija. Po četvrti put, u 2019. spajamo 5.000 zaposlenih iz više od 500 najodgovornijih kompanija koje posluju na teritoriji Srbije.

Ko sve može da se prijavi?

U trci učestvuju zaposleni iz kompanija, udruženja, javnih preduzeća, škola i fakulteta i drugih organizacija, sa najmanje 3 člana, bez ograničenja maksimalnog broja učesnika. Svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim. Ukoliko imate manji broj učesnika od 3 ili ste zaposleni u sportskom-fitnes klubu imate pravo da učestvujete, ali ne ulazite u konkurenciju.

Kada se trka održava?

U četvrtak posle posla, 13. juna 2019. godine u Beogradu.

Bogat startni paket za svakog trkača uključuje medalju, kvalitetnu majicu za trčanje, bon za večeru i startni broj sa čipom za elektronsko merenje rezultata.

Nakon trke nas očekuje večera, piće i žurka. Dobra zabava, muzika i piće su zaštitini znak „After run” žurki jer pobedu treba nazdraviti uz nagrade, ples i druženje sa kolegama.

Inspirisani beogradskim Pobednikom, koji je i zaštitini znak naše trke ove godine kreirali smo trofej „Beogradski Viktor” koji će se dodeljivati u preko 20 kategorija!

Tako će ovaj specijalni trofej moći da osvoje najbolji u kategoriji preduzetnika, malih, srednjih i velikih preduzeća. Zatim, kompanije će se nadmetati i u okviru svojih delatnosti – IT, građevina, trgovina, finansije, energetika – koje su se izdvojile prema visokom učešću kompanija.

Takođe i medijske kuće, državne instucije, obrazovne ustanove odmeriće brzinu na stazi i konkurisati za „Beogradskog Viktora″.

Dosadašnje nagrade u vidu pehara dodeljivaće se i ove godine u kategoriji:

  • Najbrža kompanija – vreme najbrža tri učesnika iz tima
  • Najbrži kolega – Učesnik sa najbržim vremenom
  • Najbrža koleginica – Učesnica sa najbržim vremenom
  • Najbrojnija kompanija – Kompanija sa najvećim brojem prijavljenih

Organizator serije Serbia Business Run je Beogradski trkački klub. Beogradski trkački klub je prvi i najveći rekreativni trkački klub za sve ljude koji bi da počnu ili unaprede svoje trčanje.

Prijave su otvorene do 6. juna na http://www.serbiabusinessrun.com/beograd/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.