EIAT 2013 – 6. PROFESIONALNA KONFERENCIJA EDUKACIJE U OBLASTI TURIZMA I HOTELIJERSTVA

EIAT 2013

0
2567
EIAT 2013

EIAT 201320 NAJVAŽNIJIH IMENA TURISTIČKE PRIVREDE

 

250-300 delegata iz 12 zemalja i preko 100 studenata sa 25 fakulteta obeležiće ovogodišnju konferenciju i steći neprocenjivo iskustvo na brojnim predavanjima, na kojim će se predstaviti 20 najvažnijih imena turističke privrede.

Eminentni stručnjaci iz oblasti turizma kao što su g-din John Swarbrooke profesor sa Metropolitan univerziteta u Mančesteru, g-din Marcos Torres, direktor prodaje i marketinga hotela Mayfair London, g-din Matthias Schultze, generalni direktor Kongresnog biroa Nemačke, g-din Miroslav Jovanovic professor sa Univerziteta u Ženevi – Global Studies Institute, g-din Joel Fagg, generalni menadžer The Palace Hotel i Puma Hotels’ Collection, Velika Britanija, g-đa Milica Mitrović podpredsednik za konsalting – Master Connection Associates, Njujork, samo su neka od imena predavača ovogodišnjeg EIAT-a, koji će uz atmosferu koja inspiriše približiti najnovije trendove iz oblasti turizma i hotelijerstva.

 

EDUKACIJA, INOVACIJA, UMREŽAVANJE I NAPREDOVANJE

Konferencija i ove godine, u svom prepoznatljivom maniru povezuje privatni, javni i akademski sektor, a sve u cilju povezivanja i saradnje na internacionalnom nivou. Vizija konferencije je da samo putem edukacije najboljih kadrova i mladih lidera, region Zapadnog Balkana može postati konkurentan u oblasti turizma.

Formalni deo konferencije u formi edukacija uz stručni tim najvećih svetskih eksperata pruža neprocenjivo iskustvo za sve učesnike. Gala večera, druženja, kao neformalni deo konferencije predstavljaju pravu priliku za sklapanje novih poznanstava, partnerstva i prijateljstva na međunarodnom nivou.

NAJNOVIJI TRENDOVI IZ OBLASTI TURIZMA

I ove godine, EIAT potvrđuje svoj brend centralnog edukativnog događaja u oblasti turizma nudeći najkvalitetnija predavanja i ukazujući na najnovije trendove i inovacije u oblasti turizma i hotelijerstva. Program obuhvata 5 paralelnih sesija, pri čemu sesija o održivom razvoju, biodiverzitetu i ekoturizmu predstravlja tematiku konferencije. Moderni trendovi razvoja, kongresni turizam i investicije, kao i menadžment destinacije samo su neke od tema koje će obeležiti ovogodišnji EIAT.

Neizosatavan deo EIAT konferencije, Studentski forum, pod pokroviteljstvom IMEX sajma i MPI asocijacije obezbeđuje pobedničkom projektu mladih lidera učešće na najvećem svetskom kongresnom sajmu – IMEX Frankfurt. Ove godine, EIAT otvara priliku i za stručno usavršavanje znanja u najluksuznijim Tajlandskim hotelima, a tim najboljih lidera, odabraće menadžeri tih hotela.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.