EFPRA 2012 – Upravljanje bezbednošću lanca ishrane i održivosti u Evropi

0
835

EFPRA 2012 – Upravljanje bezbednošću lanca ishrane i održivosti u Evropi

Datum održavanja: 06.06. – 09.06. 2012.

Mesto održavanja: Radisson Blu Resort & Spa Dubrovnik Sun Gardens, Dubrovnik, Hrvatska

Web: www.efpradubrovnik2012.com

Kratak opis:

Kongres EFPRA 2012 će se održati od 06. do 09. juna u hotelu Radisson Blu Resort & Spa Dubrovnik Sun Gardens. Ovaj hotel okružuje kristalno čista voda Jadranskog mora i nalazi se na samo 20 minuta od istorijskih dragulja Starog grada Dubrovnika. Elegantne sobe i apartmani u hotelu Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens su površine najmanje 34 m². Gosti hotela se mogu opustiti na privatnoj plaži ili uživati u piću u jednom od barova na bazenima. Pet restorana i barova u Radisson Blu Resort-u nude širok spektar jela, kao što su tradicionalni dalmatinski specijaliteti, mediteranska kuhinja i morski plodovi.

EFPRA je vodeći evropski stručnjak za upotrebu, vrednost i bio-bezbednost jestivih životinjskih masti i industrijskih mesnih nus-proizvoda. Njeni članovi blisko sarađuju sa regulatorima, proizvođačima stočarskih proizvoda, prerađivačima mesa i trgovcima širom EU, kako bi se napravila najbolja korist od 18 miliona metričkih tona životinjskih nus-proizvoda proizvedenih godišnje. EFPRA industrija predstavlja oporavljanje jestivih životinjskih masti, vrednih proteina i obnovljivu energiju na 450 lokacija, proizvodeći kvalitetne proizvode za upotrebu u ljudskoj ishrani, stočnoj hrani i hrani za kućne ljubimce, ali i za upotrebu u farmaceutskoj, energetskoj i građevinskoj industriji.
EFPRA članovi proizvode vrhunske životinjske masti za upotrebu u keksu i pravljenju hleba, za prženje, ali i u proizvodnji hrane i slatkiša.
Rad EFPRA-e obuhvata istraživanje i razvoj kako bi kontinuirano poboljšavali bio-sigurnosti i smanjenje uticaja ljudske proizvodnje hrane na životnu sredinu.
EFPRA okuplja organizacije za preradu nus-proizvoda iz evropskih država članica i blisko sarađuje sa partnerima u lancu ishrane širom sveta. Njegov savet čine predstavnici svih članica udruženja koja, zauzvrat, predstavljaju interese više od 250 komercijalnih preduzeća.
Na kongresu koji će biti održan hotelu Radisson Blu Resort & Spa Dubrovnik Sun Gardens će gostovati brojni istaknuti predavači, koji će govoriti o ovoj temi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.