Crvena Luka Hotel & Resort

Ostanite fokusirani u našim konferencijskim kapacitetima i uživajte u danu

0
3136

Izvrsno mjesto, izvrsni tranzitni linkovi i prekrasno prirodno okruženje neki su od razloga za organizaciju stručnih panela, kongresa, prijema, banketa, vjenčanja, promocija i sličnih događanja u Crvena Luka Hotel & Resort.

Kongresna sala Colloquium 1, veličine 105 m2, opremljena je najnovijim multimedijalnim sadržajem i ima svu potrebnu tehničku opremu. Također, u ponudi su i dvije vrlo atraktivne višenamjenske sale koje mogu primiti od 100 do 280 osoba ovisno o rasporedu, gdje osim konferencija i kongresa možete organizirati razne prijeme, bankete, vjenčanja, promocije i druge događaje.

Ovisno o želji klijenta, u tim se salama tijekom događaja mogu poslužiti različiti gurmanski specijaliteti pripremljeni u prvoklasnoj hotelskoj kuhinji. Kongresnim učesnicima nudi se mogućnost organiziranja raznih svečanosti i događaja prema njihovim željama i potrebama koje dodatno stvaraju kreativnost u planiranju vašeg slobodnog vremena. Stvaranje uspješnog i besprijekornog događaja zapravo predstavlja pomno planiranje, rad s timom iskusnih ljudi i opremom koja vam je potrebna (čak i onom za koju niste znali da vam je potrebna). Crvena Luka Hotel & Resort „kuvao“ je ovu kombinaciju sastojaka do savršenstva i dodao je cijeli niz glazura na vrhu za dodatni slatki doživljaj.

Dodatne pogodnosti za naše klijente

Značajke, usluge i sadržaji uključuju: besplatan bežični pristup internetu, audio vizualna oprema – konferencijski zvučni sustav s mikrofonom, projektor, projekcijsko platno, flip chart-ovi, prijenosni projekcijski ekran, klizač.

Uživajte u svom boravku i kušajte naše ukusne ponude u našim restoranima Food & Beverage: glavnom restoranu Il Doge, talijanskom restoranu Pizzeria & Bistro Mamma Rosa, Movie bar-u, restoranu Il Moro, baru na plaži Movida ili Gelateria Gelatiamo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.