6. godišnja globalna konferencija za novinare povodom IFA-ina sajma

0
1596

Organizator IFA-inih događanja, Timo Maximilian Fröhlich, pohvalio je Dubrovačke Vrtove Sunca zbog „iznimne potpore i suradnje tijekom IFA-ine globalne konferencije za tisak 2012.“, dodajući da su „svi delegati uživali u vremenu provedenom na konferenciji te iznijeli vrlo pozitivne povratne komentare o hotelu i osoblju, koje je u svakom trenutku bilo srdačno i profesionalno“.

Konferenciji su prisustvovali predstavnici više od 50 zemalja, a većina sudionika bila je iz Njemačke, Italije i Južne Koreje. Na konferenciji su sudjelovali i renomirani mediji, kao što su BBC, CBS News, Fox News i Frankfurter Allgemeine.

Iskusan domaćin konferencija, Dubrovački Vrtovi Sunca ugostili su više od 80 MICE događanja za brojne važne korporativne klijente, uključujući Motorolu i Samsung. Ovaj resort s pet zvjezdica koji je od staroga grada Dubrovnika udaljen samo 11 kilometara može se pohvaliti jednim od najvećih i najprilagodljivijih mjesta za sastanke u Hrvatskoj i može primiti do 860 delegata. Sedam soba za sastanke opremljeno je najsuvremenijom audioopremom i videoopremom, dok apartmani u resortu, sportski sadržaji i brojni restorani dodatno pridonose nezaboravnim sastancima i poticajnim događanjima.

Julian Houchin, komercijalni direktor društva iO Adria, jedan od predstavnika hotela Radisson Blu Resort & Spa u sklopu Dubrovačkih Vrtova Sunca, objašnjava da je tim „vrlo uzbuđen što rastu interes i broj upita iz Njemačke, najvećega europskoga izlaznog tržišta kad je riječ o konferencijama“, što dokazuje činjenicu da „resort Dubrovački Vrtovi Sunca brzo postaju poznati kao jedan od vodećih europskih odredišta za održavanje konferencija“.

Dubrovački Vrtovi Sunca, kao potpuno integrirani resort s pet zvjezdica, koji obuhvaća i Radisson Blu hotel, omogućuje zainteresiranima i ulaganje od 170.000,00 € naviše za neograničeno vlasništvo nad rezidenicijama s pogledom na more;

SHARE
Prethodni tekstRumunija kao poslovni i turistički centar
Sledeći tekstHotel ZLATIBOR MONA, Zlatibor, Srbija
Miona Milic
Near 10 years in events industry, as a project manager, content developer, offline and internet marketing campaigns, event manager for SEEbtm party, Editor-in-Chief of SEEbtm magazine… Professionalism, constant learning and personal, such as business upgrading, finds essential for success. Creativity in all fields is very important to her. Love to be physically active, travel, meet people and have a good time. But, beside everything, the greatest accomplishment and most important thing for her is being a MOM.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.