3. Balkanski Spa Samit, Aranđelovac, Srbija

0
5281

Na prethodna dva Samita, u Bugarskoj i Turskoj, urađeno je mnogo na stvaranju zajedničke priče o banjama Balkana. Formirane su stručne komisije za standarde i edukaciju, klasterizaciju, marketing i komunikacije i komisiju za hidrogeologiju, a u toku je izrada nastavnog programa za Balkan Spa Academy, kao i kriterijuma za Balkan Spa Award. Retki su primeri u kojima entuzijazam daje ovako ozbiljne, primenljive i održive rezultate.

Sve zemlje članice zajednički sakupljaju etno- komponente zemalja Balkana (tradiciju, kulturu, gastronomiju, muziku, običaje i svedočanstva burne istorije) profilišu ih i stavljaju u funkciju definisanja, kreiranja i promocije novog turističkog proizvoda na tlu Evrope – Banja Balkana.

HOTEL IZVOR - bazen panorama

Cilj je da se sve što prati kvalitetne programe relaksacije, prevencije ili rehabilitacije u banjama Balkana „upakuje” u jedan autentičan i intrigantan turistički paket, i tako ostatku sveta pokaže zašto je jedinstven.

Hotel „Izvor” koji je mnogo puta nagrađivan kao najbolji hotel u Srbiji, ima već veliko iskustvo u organizovanju sličnih skupova, ali ovog puta zajedno sa Udruženjem banja treba da pokaže da je cela Srbija mala zemlja sa velikim srcem, u kome još uvek boravi tradicija i kultura nekih starih, dobrih vremena, i u kome ima mesta za ceo Balkan!

SHARE
Prethodni tekstEDUKACIJA JE NEOPHODNA
Sledeći tekstThe Meetings Show UK
Avatar
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Vestibulum ac vehicula leo. Donec urna lacus gravida ac vulputate sagittis tristique vitae lectus. Nullam rhoncus tortor at dignissim vehicula.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.