25. godišnjica Ambasade Slovenije – Vreme za inovacije

Obeležavanje srebrne godišnjice

0
5641

Ambasada Slovenije svake godine krajem meseca juna obeležava Dan državnosti Republike Slovenije i Dan slovenačke vojske. Dugi niz godina ovaj događaj organizovan je u jednom istom prostoru, a sada je nastupio period u kome se traga za nečim novim i drugačijim.

2016. godina posebna je i zbog toga jer je u pitanju jubilarna, 25. godišnji­ca i samim tim proslava je dobila još više na značaju, te se javila potreba za nečim zaista posebnim. Shodno tome, događaj je održan na 25. spratu poslovnog centra Ušće, u restoranu Top of the Hub

Prelep pogled bio je ključni faktor zbog kog se Ambasada Slovenije opre­delila za ovaj prostor, a ne treba zabora­viti ni enterijer i dekoraciju, koja je, po želji organizatora, obojena bojama zastave Slovenije.
Nakon toga, sa restoranom Top of the Hub uspešno su dogovoreni i ostali detalji, među kojima je bila i izvanredna hrana kao i piće kojima su sve prisutne zvanice bile zadovoljne.

Svakako najveće pohvale idu pro­fesinonalizmu. Na događaju je bilo  preko 500 gostiju, uz to i veoma visokih zvanica, a na bini je sve vreme svirao slovenački vojni orkestar. Ambasador je nakon svog govora podelio i zahvalnice za uspešnu saradnju.
Prenos slike u druge delove prostorije putem kamere i ekrana postavljenih po prostoru, sve vreme je neometano radio, što nam je bilo zaista jako važno.
Zaposleni su uspeli da kontrolišu i dola­zak gostiju i gužvu koja je pretila da se stvori od tolikog broja ljudi.

sprejem_slovensko_veleposlanistvo_beograd109_ih
Top of the Hub se pokazao kao prostor za svaku preporuku, a osoblje velikodušno i uigrano, što je potvrđeno prilikom neočekivanih situacija i manjih logističkih poteškoća, koje su brzo i uspešno otklonjene.

Danijela Fišakov, Predsednica Slovenačkog poslovnog kluba
„Ambasada Slovenije u Beogradu, je 27.06.2016. obeležila svečanim prijemom u poslovnom centru Ušće Dan državnosti, odnosno 25. godina od nezavisnosti, kao i Dan Vojske.
Elegantan enterijer sa kojeg se pruža predivan pogled je nešto čime se retko koji prostor u Beogradu može pohvaliti. Isto tako, profesionalizam i ljubaznost osoblja donosi dodatnu vrednost prethodno pomenutom enterijeru. Iako i mladost i iskustvo imaju  svojih prednosti, morao se primetiti savršen spoj oba elementa koji čine neverovatnu sinergiju.
Sve je bilo upotpunjeno specifičnim ukusima i prefinjenim izgledom kulinarskih specijaliteta.”

Branko Greganovič, Predsednik IO, NLB Banka
„Dobro poznat događaj, ove godine u novom ambijentu i zaista dobro organizovan. Pored jedinstvenog prostora i usluge, pohvalio bih izuzetnu organizaciju, imajući u vidu zaista veliki broj gostiju, a posebno bih želeo da istaknem kvalitet žive muzike. Dolazim iz korporativnog sveta i znam koliko je teško stvoriti tako prijatnu atmosferu. Čestitam!”

Stanka Pejanović, direktorka, Gorenje Beograd
„Ovogodišnja proslava Dana državnosti Republike Slovenije na vrhu zgrade Ušća je bila iskorak u  odnosu na sve dosadašnje. U prijatnom ambijentu imali smo priliku da čujemo od Nj. E. ambasadora Vladimira Gašpariča koliko je zajedničkih projekata između naše dve zemlje uspešno realizovano u delu privrednog povezivanja, ali i koliko je novih inicirano.
Kompanija Gorenje i ja lično smo veoma zadovoljni, jer smo imali priliku da budemo domaćini prijema povodom predstavljanja novoimenovanog ambasadora, NJ. E. Vladimira Gašparića na kome se susreo sa privrednicima u Srbiji i članovima SPK.”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.