„Neme žurke” sve popularnije u svetu!

1
1129

Neme žurke” postaju sve veći trend među ljubiteljima većih okupljanja uz glasnu muziku. Organizovanje žurki, posebno u zgradama, oduvek je bilo problematično i postaje zabranejno posle 22h u većini gradova u svetu. Upravo zbog ovakvih prepreka bilo je neophodno pronaći izlazno rešenje. Tako je i glavni grad Francuske počeo da se pretvara u centar „nemih” žurki! Svi gosti imaju slušalice na ušima, pa je tako buka koja se pravi potpuno prihvatljiva. Prema rečima Parižana, ove žurke su sjajne, atmosfera je drugačija, a žurku je moguće napraviti bilo gde – pored reke, na trgovima, čak i kod kuće.

Iz kompanije Silent Events kažu da organizuju privatne žurke svaki vikend. Ako neko želi da organizuje rođendansku žurku, oni dođu i obezbede sve potrebne slušalice. Cena ovakve vrste uživanja uz glasnu muziku koja ne remeti ničiji mir košta 5 evra po slušalicama. Moguće je obezbediti i DJ-a.

Parižanima nije trebalo mnogo da kreativno primene izum. Recimo na sredini bulevara koji ide kroz parisku četvrt crvenih fenjera Pigal, grupa sa slušalicama na ušima pratila je nastup jedne pevačice na drugom spratu. Zapravo, prema njenim rečima, nastupala je u ženskom toaletu. Na binu su postavili TV, a nju su snimali, tako da je izgledalo kao direktan prenos.

Ovo je samo način da se u svetu, sve manje tolerantnom na buku, ljudi izbore za svoje pravo na žurku.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.