Dubrovnik Travel Zlatni dobitnik u Londonu na EVCOM Clarion nagradama

0
2903

Dubrovnik Travel je osvojio „poslovno“ zlato na Evcom Clarion Awards Eventu, trinaestoj po redu godišnjoj Clarion dodjeli nagrada koja se održala 7. oktobra 2016. godine u Seven Dials, Convent Garden u Londonu.

Evcom Clarion AWARDS su vodeće nagrade za prepoznata postignuća u korporativnoj društvenoj odgovornosti I održivosti, uključujući pitanja s područja okoliša, raznolikosti, jednakosti, društvene zajednice, humanitarnih inicijativa, obrazovanja, etike, zdravlja.

DT je osvojio zlatnu nagradu u kategoriji Destinacija (Događanja) za kreativnu upotrebu MB Sea Star za održiva rješenja sastanaka i transporta za potrebe Mercedes događaja koji se održavao prošle zime u Dubrovniku od veljače do travnja 2016.

Dubrovnik Travel je ponosan da je dugo isklesana izvrsnost u poslovanju agencije još jednom prepoznata, ali ovaj put od vodećih globalnih sustava iz CORPORATE EVENT business-a, te će i dalje raditi u razvoju dugoročnih ciljeva korporativne društvene odgovornosti, promovirajući Dubrovnik i Hrvatsku kao preferirane destinacije za uspiješna MEETINGS-INCENTIVE-CONFERENCES-EVENTS riješenja, takozvani “MICE”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.