Redakcija magazina „Auto Bild” već treće godine tradicionalno orga­nizuje dodeljivanje nagrada najpopu­larnijim automobilima na tržištu Srbije pod nazivom „Zlatni auto”, prošle godine pod generalnim pokrovitelj­stvom kompanije OMV.

Mesto održavanja događaja bio je nov, kompletno opremljeni event prostor „Stadion Hall”, koji se nalazi u okviru šoping centra „Stadion” na Voždovcu.

Nakon skoro punih pet meseci od po­četka prvog kruga glasanja, a u kom su se našla 44 modela koji su bili raspo­ređeni u osam kategorija, proglašeni su pobednici u svakoj od njih, a model sa najviše glasova među nagrađenim automobilima ponosni je vlasnik titule „Zlatni auto” za 2016. godinu.

Stiglo je više od 22.000 glasova čitala­ca, koji su glasali preko portala Blic i magazina „Auto Bild”. Kada su se glasovi prebrojali, dobijeni su finalisti koji su ušli u drugi krug. Glasovi su se zbrajali, te su se dobili i finalisti za 2016. godinu.

Za pobednika je proglašen model automobila Alfa Romeo Giulia!

Giulia - foto Mitar Mitrovic
Giulia – foto Mitar Mitrovic

Čitav događaj je, bukvalno i figurati­vno, podignut na viši nivo, jednim interesantnim detaljem – pobednički automobil je kranom unešen u „Stadion Hall”!
S obzirom na to da se event prostor, kapaciteta 1.500 mesta, nalazi na poslednjem spratu TC Stadion, čime je svojim gostima osigurao odličan pogled noću, prva pomisao da se automobil uveze u salu ne deluje obećavajuće.

Međutim, ispostavilo se da rad sa kranom ovde nije nikakav problem, te je automobil -pobednik velikom dizalicom podignut sa zemlje i prenešen u dvoranu.

Događaj kom je prisutvovao veliki broj zvanica iz auto industrije Srbije, poslovnog sveta, ali i javnog života, dobio je samo pohvale u vezi sa rea­lizacijom celokupnog događaja.

Redakcija magazina „Auto Bild” prire­dila je još jedno nezaboravno veče u kojem su dodeljena priznanja za najpo­pularnije automobile na tržištu Srbije.

„Imajući u vidu da najvažnija zamisao ovog događaja nije mogla biti izvedena u bilo
kom prostoru, obratili smo se „Stadion Hall” prostoru i izneli svoju ideju.
Odmah smo naišli na podršku sa njihove strane.
Elegantan i dovoljno veliki prostor koji može da primi do 1.500 osoba, odlična hrana, uslužno i ljubazno osoblje, ispunilo je sva naša očekivanja.
Sve pohvale dvorani „Stadion Hall” za profesionalnost i podršku koju smo dobili u vezi sa organizacijom ovog, ni malo lakog za izvesti događaja”.

Predrag Pejčić, Brend menadžer magazina „Auto Bild”

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.