Utisci nakon MCE CEE 2016 foruma

0
3803
MCE CEE 2016 Berlin
MCE CEE 2016 Berlin

Poslovni forum MCE Centralne i Istočne Evrope 2016 se završio ostavljajući zadovoljne učesnike.

Kroz vrtlog uzbuđenja u okviru programa dva i po dana su prošla jako brzo.  Europe Congress je jako ponosan na svoje poslednje izdanje MCE CEE , koji je u poređenju sa prošlim, bio najuspešniji njihov događaj.

Organizacija ovakvog događaja bila je jedino moguća zahvaljujući saradnji organizatora sa međunarodnim i multinacionalnim partnerima.

MCE CEE 2016 Berlin
MCE CEE 2016 Berlin

Alain Pallas, Managing Director Europe Congress, kada je upitan za razloge uspeha događaja izjavio: „Mi u Europe Congress stavljamo kvalitet ispred kvantiteta. Svima nudimo jednake i poštene uslove i guramo naš tim do krajnjih granica kako bismo osigurali zadovoljstvo učesnika.

Shvatamo da mi služimo industriji i svaki put asistiramo u onome što čini srž našeg posla, prvenstveno u stvaranju poslovnih konekcija, podržavanju poslovne saradnje u cilju stvaranja poslovne sinergije na našim događajima.

Veoma smo zahvalni na poverenju koje nam ukazuju naši partneri, kako bismo osigurali da se isto ponavlja i u budućnosti.″

Sada Europe Congress gleda napred. Zainteresovani mogu učestvovati na MeetingPlanners koji će se održati u Rusiji u septembru 2016. godine, MCE Južna Evropa koji je zakazan za Novembar 2016. godine, kao i MCE CEE 2017. Ovi događaji će biti podjedanko, ako ne i još uspešniji nego upravo završeni MCE CEE Forum u Berlinu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.