Top of the Hub – recept za savršen događaj!

Globalni trendovi sa najboljim pogledom na Beograd

0
2714

Sigurno ste nekada imali prilike da prisustvujete „događaju na vrhu Beograda“. Da, ovo je postao sinonim za Top of the Hub – prostor sa pogledom na ceo grad.

Petar Međedović, Generalni direktor, zajedno sa svo­jim timom neprestano radi na usavršavanju i unapre­đenju ponude. A evo kako je sve počelo pre skoro 10 godina…

Zbog čega je Top of the Hub postao nezaobilazan prostor za organizaciju događaja?

Petar Međedović

Prepoznali smo potencijal prostora na poslednjem spra­tu najsavremenije poslovne zgrade u regionu – Ušće Tower-a i znali smo da on mora da postane ono što je danas. Činjenica je da je Top of the Hub mesto kojem najkreativnije, najuspešnije i najperspektivnije kompanije u regionu poklanjaju poverenje za organiza­ciju svojih korporativnih događaja. Dodatno smatramo velikim uspehom što su te kompanije naši stalni klijenti. U samom startu, vizija je bila jasna – napraviti multifun­kcionalni event centar za organizaciju različi­tih tipova korporativnih i ostalih događaja. Prednosti prostora su brojne, a ključnim smatram lokaciju, pogledi obezbeđen parking za sve goste. Uz to, naš prodajni tim uspeva da svaki prateći segment i dodatni sadržaj „spakuje“ u jedinstvenu celinu. Nije tajna da iza svakog uspeha stoji ozbiljan rad. Dodao bih – i ozbiljan proizvod. Smatram da ne postoji pro­stor koji može ponoviti ovakav rezul­tat (ako izuzmemo hotelsku ponudu). Za naš uspeh, zahvalni smo i Ušće Tower-u, pre svega, na ukazanom poverenju.

Sledeća godina je posebno važna za Top of the Hub jer proslavljate čitavu deceniju postojanja. Za to vreme, organizovali ste veliki broj najrazličitijih događaja. Ima li neki koji posebno pamtite?

Top of the Hub-u je u proteklih devet godina preko 500 korporativnih klijenata ukazalo poverenje. Lista onih koje smo mi izdvojili nalazi se na stranici „Refe­renceʺ na našem sajtu (www.topofthehub.rs). Pamtim veliki broj događaja, od onih kojima su prisustvovali najviši državni funkcioneri, ambasadori i najistaknutiji biznismeni, pa do događaja organizovanih za firme koje su mlade i u samom početku razvoja. Ako moram da istaknem jedan događaj, biram proslavu trećeg rođendana Nordeusa, još davne 2013. godine. Želim svakom na­šem budućem klijentu da ide Nordeusovim stopama, preko Top of the Hub-a.

Šta za vas predstavlja poseban izazov u organizaciji događaja?

Organizacija događaja je vrlo odgovoran i kompleksan posao koji zahteva apsolutnu posvećenost klijentu. Ono što nama predstavlja najveći izazov je kreiranje adekvatne i originalne ideje. Svakodnevno smo u si tu aciji da nam klijent prilikom razgledanja prostora objasni o kakvom događaju je reč i da od nas očekuje pomoć u pronalasku idealnog rešenja za scenario događaja. Mi osmišljavamo svaki segment u saradnji sa klijentom i učestvujemo u samoj realizaciji, od koncepta samog događaja, preko dekoracije do kompletne ugostiteljske usluge. Iako je kroz naš prostor prošao veliki broj klijenata, trudimo se da uvek formiramo originalnu celinu, a da klijentima i gostima omogućimo jedinstven i ne za boravan doživljaj.

Kojom se poslovnom filozofijom vodite?

Od početka konstantno usavršavamo i unapređujemo proizvod i usluge, stoga imamo plan da već početkom naredne godine kompletno renoviramo prostor. Napredak vidim u implementaciji globalnih trendova na lokalnom nivou. Naša poslovna filozofija je Pružiti maksimalan kvalitet i komfor klijentu uz najmanji mogući nivo stresa. Uvek pružamo najkvalitetniju uslugu jer smatramo da je najbolja reklama za nas uspešna organizacija događaja koji su nam povereni. Ovo je sigurno i razlog što postoje mnoge kompanije koje nam se iz godine u godinu vraćaju. Za ovih skoro 10 godina postojanja, ostvarili smo izuzetan uspeh u domenu našeg poslovanja i trudićemo se da i u narednim godinama svojim zalaganjem opravdamo poverenje klijenata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.